Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kafelki w necie?

delfina7

Recommended Posts

W necie kupowałam płytki do łazienki, hallu i salonu. Dowóz gratis, żadnych problemów z uszkodzeniami no i cena niższa niż w tradycyjnych sklepach. raz tylko pomylono jedną paczkę gresu - przywieźli poler zamiast matu. następnego dnia właściciel osobiście przywiózł właściwy.

zamawiałam w zeszłym roku kafelki do łazienki tubądzin calle w sklepie internetowym http://www.plytki24.pl Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko było dobrze zapakowane, żadna płytka nie była uszkodzona i ani jednej nie brakowało. Nawet poszli mi na rękę gdyż potrzebowałam tylko 6szt jednej płytki które sprzedaje się na m2, a oni sprzedali mi na szt. Polecam ja byłam zadowolona

My kupowalismy w epłytkach, przyszło wszystko na jednej palecie, ponad 50 metrów płytek. Najpierw płaci sie zaliczkę, która zawiera w sobie transport "tam i z powrotem", jeśliby klient nie przyjał towaru. Jesli towar zostanie przyjety, ta nadwyzka zostaje zaliczona na poczet płytek. Transport wyszedł nas ok. 180zł, dostalismy 2% rabatu (na płytki i usługe transportową). Kurier zostawił całą palete i pojechał, mozna spokojnie wszystko przejrzec i jesli sa jakies zastrzezenia, dzwoni sie po kuriera i spisuje protokół. Mielismy doslownie jedną płytkę z uszkodzonym brzegiem.

Płytki były na budowie w przeciagu kilku dni od zamówienia, w kazdym z salonów czas oczekiwania był min. 1,5 tyg. Jedyny minus to to, ze trzeba dokładnie wyliczyc płytki, ja uzgadniałam je z fliziarzem, sama pewnie zamówiłabym za mało.

No i zle działają im kalkulatory, które przeliczają na "pełne opakownia", wiec nie ma sie co nimi sugerować.

Troche duzo za ten transport:(

Zalezy jakie płytki sie zamawia, takich, króre sa w marketach nie opłaca sie, bo nie wychodzi duzo taniej. Dodatkowo w castoramie mozna zwrócic nadwyzki, wiec nie ma sie co zastanawiać. My zamówilismy płytki opoczna linero, wyszłu duuzo taniej niz w salonach, wiec "zarobilismy" na transport i jeszcze zostało :D

Płytki do łazienek harion, alabastrino i caffeteria kupowane z neta sklep eurolazienki24,kontakt super płytki od ręki dobrze zabezpieczone ceny mino promocji jeszcze udało się troszke zbić .. :D transport miałam gratis ,ostatnio nawet domawialam mozaike harionową za przesylke zaplacilam 40zl za 5 plastrow mozaiki :o ale i tak 90zł miałam taniej niewychodząc z domu i co wazne w piatek zamowilam w poniedzialek byly juz u mnie,w sklepie stacjonarnym musialabym czekac 1-1,5tygodnia

Zamawiałam tez na "eplytki". Zamawiałam dużo, na całe mieszkanie, wyszło tego tyle że transport byl gratis. Parę stówek taniej wyszło niż kupowanie w sklepie, i dostarczone były pod drzwi. Żadne nie były uszkodzone, nie wiem jak by to wyglądalo gdyby jednak były, bo pan kierowca z firmy spedycyjnej wypakował i ani myślał czekać aż rozpakuję i obejrzę. Wszystko posżło jednak dobrze:)

Gres kupowałam w http://www.and-bud.com.pl (są też na allegro). Dobra cena, znakomita współpraca i transport można negocjować :wink:

ja kupowałam też tam płytki, najpierw obiecywali,ze transport będzie gratis, a jak płytki były do odbioru to powiedzieli,ze trzeba dodatkowo płacić. Także nie polecam !!!