delfina7 19.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Czy kupujecie ? Mam na oku niedrogie kafelki , ale obawiam się transportu, tzn w jakim stanie przyjadą czy nie uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 19.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 W necie kupowałam płytki do łazienki, hallu i salonu. Dowóz gratis, żadnych problemów z uszkodzeniami no i cena niższa niż w tradycyjnych sklepach. raz tylko pomylono jedną paczkę gresu - przywieźli poler zamiast matu. następnego dnia właściciel osobiście przywiózł właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.02.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A możesz podać stronkę do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 19.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.domu.com.pl. Ja kupowałam te produkty, które objęte były promocją i dodatkowo negocjowałam rabaty (np. gratisowy dowóz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 19.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 zamawiałam w zeszłym roku kafelki do łazienki tubądzin calle w sklepie internetowym http://www.plytki24.pl Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko było dobrze zapakowane, żadna płytka nie była uszkodzona i ani jednej nie brakowało. Nawet poszli mi na rękę gdyż potrzebowałam tylko 6szt jednej płytki które sprzedaje się na m2, a oni sprzedali mi na szt. Polecam ja byłam zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A ile kosztuje transport w plytki24, bo chcialam zamowic okolo 40 m2 i widzialam, ze tam jest od wagi i palety?Oj, pomylilo mi sie z eplytki.A kupowal ktos moze u nich. Ceny maja o wiele nizsze. Tylko ten transport nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 19.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 My kupowalismy w epłytkach, przyszło wszystko na jednej palecie, ponad 50 metrów płytek. Najpierw płaci sie zaliczkę, która zawiera w sobie transport "tam i z powrotem", jeśliby klient nie przyjał towaru. Jesli towar zostanie przyjety, ta nadwyzka zostaje zaliczona na poczet płytek. Transport wyszedł nas ok. 180zł, dostalismy 2% rabatu (na płytki i usługe transportową). Kurier zostawił całą palete i pojechał, mozna spokojnie wszystko przejrzec i jesli sa jakies zastrzezenia, dzwoni sie po kuriera i spisuje protokół. Mielismy doslownie jedną płytkę z uszkodzonym brzegiem. Płytki były na budowie w przeciagu kilku dni od zamówienia, w kazdym z salonów czas oczekiwania był min. 1,5 tyg. Jedyny minus to to, ze trzeba dokładnie wyliczyc płytki, ja uzgadniałam je z fliziarzem, sama pewnie zamówiłabym za mało. No i zle działają im kalkulatory, które przeliczają na "pełne opakownia", wiec nie ma sie co nimi sugerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Troche duzo za ten transport:(W castoramie jest za 40zl, ale plytki albo sa drozsze albo ich nie maja.Pewnie wyjdzie na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 19.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Troche duzo za ten transport:( Zalezy jakie płytki sie zamawia, takich, króre sa w marketach nie opłaca sie, bo nie wychodzi duzo taniej. Dodatkowo w castoramie mozna zwrócic nadwyzki, wiec nie ma sie co zastanawiać. My zamówilismy płytki opoczna linero, wyszłu duuzo taniej niz w salonach, wiec "zarobilismy" na transport i jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Chcialam gres techniczny do garazu i jeszcze jakis do kotlowni. Maja po 19zl, a w castoramie sa po 24zl najtansze i inne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 19.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jest jeszcze http://www.modnalazienka.pl , mają ceny nieco wyższe od e-płytki , ale lepsze warunki transportowe - ja zamierzam u nich kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 19.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aha za transport wyszło 180zł, ale byłoby 35zł taniej, gdybysmy przelali kase od razu na konto. Tak czy siak przy tanszych płykach sie raczej nie kalkuluje albo wyjdzie na to samo, chyba ze zalezy Ci bardzo na tych innych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak na zlosc modnalazienka nie ma gresu technicznego. Transport do Wroclawia jest gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gres kupowałam w http://www.and-bud.com.pl (są też na allegro). Dobra cena, znakomita współpraca i transport można negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Płytki do łazienek harion, alabastrino i caffeteria kupowane z neta sklep eurolazienki24,kontakt super płytki od ręki dobrze zabezpieczone ceny mino promocji jeszcze udało się troszke zbić .. transport miałam gratis ,ostatnio nawet domawialam mozaike harionową za przesylke zaplacilam 40zl za 5 plastrow mozaiki ale i tak 90zł miałam taniej niewychodząc z domu i co wazne w piatek zamowilam w poniedzialek byly juz u mnie,w sklepie stacjonarnym musialabym czekac 1-1,5tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 20.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zamawiałam tez na "eplytki". Zamawiałam dużo, na całe mieszkanie, wyszło tego tyle że transport byl gratis. Parę stówek taniej wyszło niż kupowanie w sklepie, i dostarczone były pod drzwi. Żadne nie były uszkodzone, nie wiem jak by to wyglądalo gdyby jednak były, bo pan kierowca z firmy spedycyjnej wypakował i ani myślał czekać aż rozpakuję i obejrzę. Wszystko posżło jednak dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 20.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kupowałam na http://www.lazienki24.pl i też jestem super zadowolona Różnica cez pomiędzy Bartycką, a łazienkami24 to dobrze ponad 28 zł na metrze... Zamówiłam dostawę do domu, wszystko przyszło jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 26.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Gres kupowałam w http://www.and-bud.com.pl (są też na allegro). Dobra cena, znakomita współpraca i transport można negocjować ja kupowałam też tam płytki, najpierw obiecywali,ze transport będzie gratis, a jak płytki były do odbioru to powiedzieli,ze trzeba dodatkowo płacić. Także nie polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts