skanus 19.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mialem niezbyt dobrego malarza. Po pomalowaniu, wyszly na wierzch male nierownosci, to jakas nie przeszliwowana lata to jakas mala dziurka. Czy moge to jakos naprawic?? Czy jak zeszlifuje lub uzupelnie braki i poloze farbe bedzie to widac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wszystko zależny od tego jakiej użyłeś farby. Przy dobrych farbach nie widać różnicy po zamalowaniu poprawek, ja np malowałam w łazience cześć siany, farba, która stała rok w puszce (nie otwierana) po wyschnięciu nic nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skanus 19.02.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 farbe w mieszkaniu mam Sigma cos na "P", ale w lazience mam Sigme Super Latex. potrzebowalbym naprawic tam jakis m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 19.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 "My" malowaliśmy Beckersem. Panowie nam równali ściany i pomalowali część, po czym stwierdzili, ze nadal są nierówności (takich perfekcjonistów trafiliśmy) więc ścierali te nierówności po czym jeszcze raz malowali. Nic nie widać, jest bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mialem niezbyt dobrego malarza. Po pomalowaniu, wyszly na wierzch male nierownosci, to jakas nie przeszliwowana lata to jakas mala dziurka. Taki off topic. A czy ten malarz robił też sciany?? Może zatrudniony został tylko i wyłącznie do malowania? Pytanie też - z czego są te ściany. Przy tynku c-w może być trudno zachować tą samą strukturę. Z gipsem będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skanus 21.02.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 tak latal te sciany, tynk jest maszynowy - knaufa, mam gladz gipsara i gladz gipsowa starta. ktore lepsze?? malarz nie dostal calej kasy, nawet sie nie klocil, chcial to naprawic ale powiedzialem ze go juz nie chce. gruntowalem sciany sigma. Zaryzykuje i sprobuje jedna sciane naprawic, zobaczymi - podziele sie jak to wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts