Mufka 19.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak uważacie, a może macie w tym temacie wiedzę.. Czy pracownik pogotowia (które mimo 4 wezwań nie przyjeżdża...) ma obowiązek, przyjmując zgłoszenie (a potem kilka ponagleń), przedstawić mi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Chyba nie ma to znaczenia, bo rozmowy są nagrywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No ale dziwi mnie, że facet nie chce się przedstawić, w końcu nie pracuje w sextelefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Moim zdaniem powinien się wylegitymować tudzież przedstawić tak jak każdy pracownik urzędu, administracji, służby mundurowej - ale to tak mi się wydaje, czy ma taki obowiązek - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Uważam ze masz prawo domagac sie personaliów dyspozytora pogotowia (tak samo jak on domaga sie twoich by przyjac zlecenie)Za odmowe - zrobiła bym ostra jazde juz nastepnego dnia w pogotowiu / szpitalu etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Też mi się wydaje, że mam prawo się domagać tego, w prawdzie, już mi emocje opadły i w sumie wisi mi jak gość się nazywa, ale sprawdzę to jutro, czy pracownicy mają się przedstawiać czy nie Może to ochrona danych osobowych im nie pozwala się przedstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No ja pracuję w pogotowiu.Nie mogą się przedstawiać, no chyba że z własnej woli. każdy dyspozytor ma nr , rozmowa jest nagrywana i po dacie i godzinie każdy w pogotowiu dojdzie kto to odbiera.Lekarzy tez nie podaje się z nazwiska- jest lekarz dyżurny.Jak podasz nazwisko to złodziej pójdzie do domu i go opyli, np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 heh argument o kradzieży jest poniżej pasa , przecież w takim wypadku okradano by mnie codziennie w godz dajmy na to od 8 do 16 . Aha to nie było pogotowie ratunkowe, tylko gazownicze , "my tu gady gadu a mi chałupa panie zaraz w powietrze wyleci " Na pewno tam też są rozmowy nagrywane i jestem już umieszczona na czarnej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 heh argument o kradzieży jest poniżej pasa , przecież w takim wypadku okradano by mnie codziennie w godz dajmy na to od 8 do 16 . Aha to nie było pogotowie ratunkowe, tylko gazownicze , "my tu gady gadu a mi chałupa panie zaraz w powietrze wyleci " Na pewno tam też są rozmowy nagrywane i jestem już umieszczona na czarnej liście argument nie jest ponizej pasa, bo to są zasady obowiązujące we wszystkich służbach. A w razie jakiegoś zdarzenia nie ma problemu z ustaleniem winnego, wystarczy podać dzień i godzinę zdarzenia. Prawo o ochronie danych osobowych obowiązuje wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Cholera-jak ja nie szanuje swoich danych osobowych Zawsze miałam i mam w zwyczaju podawać swoje imie i nazwisko - w służbowych rozmowach, czy to dyżur, czy "zwykłe" godziny pracy.(jak ktos dzwoni na mój prywatny numer - to ja oczekuję,że rozmówca sie przedstawi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Malka no wiesz, strasznie się nie szanujesz, w dodatku narażasz na włamanie Retro ja sobie żartowałam z tym "poniżej pasa" właśnie z powodu dziwnej argumentacji dotyczącej napadu rabunkowego , przecież jak ktoś ma Cię okraść to raczej obserwuje dom, a nie wydzwania ludziom do roboty , ale głowy za to nie dam, nie znam się na włamaniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Malka no wiesz, strasznie się nie szanujesz, w dodatku narażasz na włamanie Dzień dobry Janka Nowak Ul Norwida 16 Łaziska Górne Pesel 54121267543 Nr buta 38 Biust 80 D wzrost 172 cm Rozmiar garderoby 40 w czym moge pomóc....... no na litość boska , to nie tak...... przeciez ja tylko imie i nazwisko podaję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Malka no wiesz, strasznie się nie szanujesz, w dodatku narażasz na włamanie Retro ja sobie żartowałam z tym "poniżej pasa" właśnie z powodu dziwnej argumentacji dotyczącej napadu rabunkowego , przecież jak ktoś ma Cię okraść to raczej obserwuje dom, a nie wydzwania ludziom do roboty , ale głowy za to nie dam, nie znam się na włamaniach . to nie tak. Często okazja czyni złodzieja. I o to były niedawno wielkie boje, kto ma do publicznej wiadomości podawać swoje PIT-y. Tam są dochody i adresy. Piękna informacja dla złodziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Czyli co - za kazdym razem jak dzwonie gdzies i sie przedstawiam Dzień dobry tu Pelagia Brzęczyszczykiewicz, to znaczy ze ryzykuje kradzieżą? Wow - na to nie wpadłam A np. osoby cytowane w gazetat (specjalistów, lekarzy , polityków, dziennikarzy itp) to tez okradaja przez to? Co ma wspolnego publiczne pokazywanie PITów i ujawnianie swoich dochodów z odebraniem słuchawki w swoim miejscu pracy i przedstawieniu się rozmówcy??? ps. jesli sa faktycznie takie przepisy - no to trudno Ale ja dzwoniac do kogos (nie towarzysko) i przedstawiajac sie - chcialabym wiedziec z kim rozmawiam, i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.02.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja tez chce wiedzieć z kim rozmawiam , a może rozmawiam z włamywaczem ? Ja tu swoje nazwisko, adres... a spotykam się ze ścianą niezrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kuzwa ja juz wogole nie jarze...jak dzwnie do kogos obowiazkowo sie przedstawiam tak mnie wychowano...jesli ktos dzwoni do mnie..to również sie ma obowiązek przedstawic..inaczej mam świete prawo rzucic sluchawka w cholere.drzewiej jak pomne tak było przyjete..az tyle sie pozmieniało czy jak nie pisze rzecz jasna tutaj o numerach osobach ktore dobrze znam..i one mnie znaja po numerze glosie itp...itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pora spalić wszystkie wizytówki jak nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mozna tez pomyslec o paru tożsamościach Przedstawiając sie trojgiem nazwisk mamy szanse wykiwać dyszącego nam w słuchawkę telefonu złodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mozna tez pomyslec o paru tożsamościach Przedstawiając sie trojgiem nazwisk mamy szanse wykiwać dyszącego nam w słuchawkę telefonu złodzieja Jak dyszy w sluchawke - to pewnie erotoman jaki, a nie zlodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Erotoman i złodziej!!! Bo kazdy złodziej to erotoman...!!! To jakos tak szło:) albo podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts