Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Coś mi się nie zgadza..

Mufka

Recommended Posts

No ja pracuję w pogotowiu.

Nie mogą się przedstawiać, no chyba że z własnej woli. każdy dyspozytor ma nr , rozmowa jest nagrywana i po dacie i godzinie każdy w pogotowiu dojdzie kto to odbiera.

Lekarzy tez nie podaje się z nazwiska- jest lekarz dyżurny.

Jak podasz nazwisko to złodziej pójdzie do domu i go opyli, np

:o heh argument o kradzieży jest poniżej pasa :wink: , przecież w takim wypadku okradano by mnie codziennie w godz dajmy na to od 8 do 16 :lol: .

Aha to nie było pogotowie ratunkowe, tylko gazownicze :-? , "my tu gady gadu a mi chałupa panie zaraz w powietrze wyleci :wink: "

Na pewno tam też są rozmowy nagrywane :lol: i jestem już umieszczona na czarnej liście :oops: :lol: :o

:o heh argument o kradzieży jest poniżej pasa :wink: , przecież w takim wypadku okradano by mnie codziennie w godz dajmy na to od 8 do 16 :lol: .

Aha to nie było pogotowie ratunkowe, tylko gazownicze :-? , "my tu gady gadu a mi chałupa panie zaraz w powietrze wyleci :wink: "

Na pewno tam też są rozmowy nagrywane :lol: i jestem już umieszczona na czarnej liście :oops: :lol: :o

argument nie jest ponizej pasa, bo to są zasady obowiązujące we wszystkich służbach. A w razie jakiegoś zdarzenia nie ma problemu z ustaleniem winnego, wystarczy podać dzień i godzinę zdarzenia.

Prawo o ochronie danych osobowych obowiązuje wszystkich.

Cholera-jak ja nie szanuje swoich danych osobowych :oops:

Zawsze miałam i mam w zwyczaju podawać swoje imie i nazwisko - w służbowych rozmowach, czy to dyżur, czy "zwykłe" godziny pracy.(jak ktos dzwoni na mój prywatny numer - to ja oczekuję,że rozmówca sie przedstawi)

Malka no wiesz, strasznie się nie szanujesz, w dodatku narażasz na włamanie :wink: :wink: :wink:

Retro ja sobie żartowałam z tym "poniżej pasa" właśnie z powodu dziwnej argumentacji dotyczącej napadu rabunkowego :o , przecież jak ktoś ma Cię okraść to raczej obserwuje dom, a nie wydzwania ludziom do roboty :lol: , ale głowy za to nie dam, nie znam się na włamaniach :D.

Malka no wiesz, strasznie się nie szanujesz, w dodatku narażasz na włamanie :wink: :wink: :wink:

Dzień dobry

Janka Nowak

Ul Norwida 16

Łaziska Górne

Pesel 54121267543

Nr buta 38

Biust 80 D

wzrost 172 cm

Rozmiar garderoby 40

w czym moge pomóc.......

no na litość boska , to nie tak......

przeciez ja tylko imie i nazwisko podaję,

Retro ja sobie żartowałam z tym "poniżej pasa" właśnie z powodu dziwnej argumentacji dotyczącej napadu rabunkowego :o , przecież jak ktoś ma Cię okraść to raczej obserwuje dom, a nie wydzwania ludziom do roboty :lol: , ale głowy za to nie dam, nie znam się na włamaniach :D.

to nie tak.

Często okazja czyni złodzieja. I o to były niedawno wielkie boje, kto ma do publicznej wiadomości podawać swoje PIT-y. Tam są dochody i adresy. Piękna informacja dla złodziei.

Czyli co - za kazdym razem jak dzwonie gdzies i sie przedstawiam

Dzień dobry tu Pelagia Brzęczyszczykiewicz, to znaczy ze ryzykuje kradzieżą?

Wow - na to nie wpadłam :lol: :lol: :lol:

A np. osoby cytowane w gazetat (specjalistów, lekarzy , polityków, dziennikarzy itp) to tez okradaja przez to? :lol:

Co ma wspolnego publiczne pokazywanie PITów i ujawnianie swoich dochodów z odebraniem słuchawki w swoim miejscu pracy i przedstawieniu się rozmówcy??? :o

ps. jesli sa faktycznie takie przepisy - no to trudno :)

Ale ja dzwoniac do kogos (nie towarzysko) i przedstawiajac sie - chcialabym wiedziec z kim rozmawiam, i tyle .

kuzwa ja juz wogole nie jarze...jak dzwnie do kogos obowiazkowo sie przedstawiam tak mnie wychowano...jesli ktos dzwoni do mnie..to również sie ma obowiązek przedstawic..inaczej mam świete prawo rzucic sluchawka w cholere.drzewiej jak pomne tak było przyjete..az tyle sie pozmieniało czy jak :o

nie pisze rzecz jasna tutaj o numerach osobach ktore dobrze znam..i one mnie znaja po numerze glosie itp...itd..

Mozna tez pomyslec o paru tożsamościach :)

Przedstawiając sie trojgiem nazwisk mamy szanse wykiwać dyszącego nam w słuchawkę telefonu złodzieja :lol: :lol: :lol:

Jak dyszy w sluchawke - to pewnie erotoman jaki, a nie zlodziej :)