Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego 1 forumowicz moze sie reklamowac naFM a inny nie???

zielonooka

Recommended Posts

No własnie?

Czemu jedni uzytkownicy sa zmuszeni do usunięcia z sygnaturek swoich stron internetowych na których sie reklamują/ sprzedaja towary i usługi itp. (najsmieszniejsze ze nie tylko budowlano- wyposazeniowe ale nawet strony z hodowla psów rasowych :lol: ) a inni spokojnie taka reklame w sygnaturce maja i nikt im nie grozi banem, nie likwiduje sygnaturek itp.?

Czemu jeden forumowicz nie moze miec w sygnaturce linka do hodowli psów rasowych czy swojej strony o oknach a inny (nie chce teraz "donosić" i pisac kto to :) bo nie o to chodzi :)) mozna miec np to:

http://www.wyposazam.pl/

a inny to:

http://www.favore.pl/71703_projektowanie-zakladanie-i-pielegnacja-ogrodow-elblag-warminsko-mazurskie.html

czytajac Forum co rusz natykam sie na rozne reklamy prywatnych firm etc.

Ustalcie kurcze jakieś jasne zasady! Albo kazdy może miec w syg. co chce i moze sie w ten sposób reklamować , albo bezwzględnie nikt!

Osobiscie jestem za 1- wsza opcja - bo co komu szkodzi jak sie dowie ze np. mały i jareko maja swoje firmy handlujace oknami , kasiorek firmę zwiazana z decoupagiem ktos inny zajmuje sie hydraulika a inny ma sklep internetowy z armatura?! Niech sobie maja....

ps. zeby nie było - ja nie mam zamiaru niczego w sygnaturce umieszczac i niczego tam miec nie bede , ale wkurza mnie takie nierówne traktowanie...

No właśnie ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Hę ?????????????????

Odpowiedź jest bardzo prosta: Każdą zauważoną przez redakcję i moderatorów reklamę usuwamy. A że nie jesteśmy zawsze i wszędzie, może powstać wrażenie stronniczości. Zapewniamy - tak nie jest.

No właśnie ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlaczego ?

Hę ?????????????????

Odpowiedź jest bardzo prosta: Każdą zauważoną przez redakcję i moderatorów reklamę usuwamy. A że nie jesteśmy zawsze i wszędzie, może powstać wrażenie stronniczości. Zapewniamy - tak nie jest.

Niestety odpowiedź jest bardziej skomplikowana. A komplikuje ją fakt, ze przy mojej aktywności na forum, podpisy usunięto mi drugi raz, przy czym wczesniej miałem równiez zablokowane konto. Tymczasem (przepraszam, bo lubie człowieka, ale nie lubie nierówności) jareko ma ich kilka tysięcy i z pewnością jest łatwiejszy do zauwazenia niż ja. Myslę, ze powody sa inne......

A najlepsze jest to, ze redakcja usunęła link do całkowicie non profit gry internetowej - hattrick.org oraz forów psich i kocich.

Oceńcie sami, ja mam wyrobiony pogląd.

Czy jareko ma w podpisie reklamy? Podaje linki do stron forum. Może jest to jakaś forma reklamy, ale my nie bawimy się w detektywów.

Napiszę szczerze bo głupota i zakłamanie to jest coś czego nie trawię.

Usuneliście u mnie nastepujace linki:

http://www.pszenicznyterier.fora.pl - FORUM TERRIER ÓW PSZENICZNYCH

http://www.pik.nets.pl/forum/index.php -FORUM KOTÓW SYBERYJSKICH

http://www.hattrick.org - bezpłatna gra piłkarska

i jeszcze link do wortalu kotów syberyjskich.

Przestańcie wciskać ciemnotę!!!!! i kłamac. Po wejsciu na linki jareko bardzo łatwo dostajemy sie na jego stronę. Nie bawicie się w detektywów - Z JAKICH POWODÓW NAPRAWDĘ ????????????????????????????????

Głupoty i kłamstwa tez trzeba umiec pisać - chyba musicie wrócic do szkoły.....

Czy jareko ma w podpisie reklamy? Podaje linki do stron forum. Może jest to jakaś forma reklamy, ale my nie bawimy się w detektywów.

W moim podpisie był umieszczony link do strony tego forum, na której znajdowało się moje ogłoszenie. Też można by było powiedzieć, że jest to forma reklamy z tą różnicą, że w moim przypadku Szanowna Redakcjo w detektywa zabawiliście się.

Linki do ogłoszeń są reklamą. Prosimy nie robić takich podpisów.

Prosimy też o zrozumienie naszych działań. Nie chcemy by forum zamieniło się w tablicę ogłoszeń komercyjnych.

A posprzątaliście tam gdzie userzy wam od lat pokazują paluchem? Czy też ciągle będą równi i równiejsi?