szarak_sycow 19.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witajcie , przesledzilem cale forum i wszystko oki tylko problem polega na tym ze wszystkie spisy sa do starego sterownika i te wszystkie symbole nie wiele mi mowia. Ja w swoim sterowniku nie moge ustawic ilosc cykli podczas podtrzymania i nadal mam problemu dojsciem do temp 55 - strasznie dlugo to trwa.Jeszcze nie mam uszczelnionego paleniska ale w sobote sie za to zabieram , i czytalem wczesniej o jakiejs tabelce odnosnie mocy kotla....tzn z jaka moca pracuje w danej chwili..?? Za bardzo nie wiem gdzie tego szukac..wiec bardzo prosze o podpowiedz. Ja mam 160m2 podlogowki 5 grzejników w tym 3 drabinki i CWU 300 litrow. Co do CWU jeszcze nie ruszalem , dom ocieplonu 10 styr i dach 15 cm welny. W przyszlosci jeszcze zamierzam wrzucic 30 cm na strop.Narazie nie moge dojsc do rady z piecem w sobote uszczelnie i wrzuce ustawienia ghosta. W przyszlosci mam jeszcze do ogrzania 50 m2 poddasza i tak zastanawiam sie czy mi ten piec to wszystko uciagnie..??? Czyli w sumie 250 m2 oraz 300 l CWU......?????PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witajcie , przesledzilem cale forum i wszystko oki tylko problem polega na tym ze wszystkie spisy sa do starego sterownika i te wszystkie symbole nie wiele mi mowia. Ja w swoim sterowniku nie moge ustawic ilosc cykli podczas podtrzymania i nadal mam problemu dojsciem do temp 55 - strasznie dlugo to trwa. Jeszcze nie mam uszczelnionego paleniska ale w sobote sie za to zabieram , i czytalem wczesniej o jakiejs tabelce odnosnie mocy kotla....tzn z jaka moca pracuje w danej chwili..?? Za bardzo nie wiem gdzie tego szukac..wiec bardzo prosze o podpowiedz. Ja mam 160m2 podlogowki 5 grzejników w tym 3 drabinki i CWU 300 litrow. Co do CWU jeszcze nie ruszalem , dom ocieplonu 10 styr i dach 15 cm welny. W przyszlosci jeszcze zamierzam wrzucic 30 cm na strop. Narazie nie moge dojsc do rady z piecem w sobote uszczelnie i wrzuce ustawienia ghosta. W przyszlosci mam jeszcze do ogrzania 50 m2 poddasza i tak zastanawiam sie czy mi ten piec to wszystko uciagnie..??? Czyli w sumie 250 m2 oraz 300 l CWU......????? PZDR super temat, super post, wiele danych tylko zabrakło najwazniejszego: modelu i typu sterownika tudzież kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak_sycow 19.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a sterownik "nowy" tzn model nowszy bo nie posiada tych "symboli" - o , u , c ..... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a sterownik "nowy" tzn model nowszy bo nie posiada tych "symboli" - o , u , c ..... itp temat: 25 kw nowy sterownik ale człowieku, napisz może o jaki sterownik Ci chodzi choć co prawda wróżek na forum nie brakuje... może któraś się podejmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts