michalp 20.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witajcie, Może ktoś miał podobny problem - chodzi o orynnowanie. Domek ma wykusz i wiadomo, że jak dam rynny, to muszę dać rurę spustową. Ale jakoś nie widzi mi się rura w tym miejscu. Rozwiązaliście to jakoś inaczej czy to jedyna droga? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 23.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A jak daleko masz do narożnika domu. Nasz wykusz miał ok 7-8 m i dało się zrobić takie spadki, żeby woda ładnie spływała, a spust jest w narożniku na tyłach (przy okazji, niech rynniarze sprawdzają przy Tobie, lejąc wodę z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goike 23.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witajcie, Może ktoś miał podobny problem - chodzi o orynnowanie. Domek ma wykusz i wiadomo, że jak dam rynny, to muszę dać rurę spustową. Ale jakoś nie widzi mi się rura w tym miejscu. Rozwiązaliście to jakoś inaczej czy to jedyna droga? Michał Też przydałoby się u mnie orynnować wykusz. Tylko pytanie czy idzie kupić rynny gdzie na łączeniach jest inny kąt niż 90 st. Ja mam wykusz w kształcie trapeza więc kąt będzie większy niż 90 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryk51 23.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Chyba nie ma innej możliwości niż pójść do firm gdzie kleją różnego rodzaju zderzaki samochodowe i inne plastiki. Tam z dostarczonego połączenie zrobią Ci inny kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Profesjonalna hurtownia pokryć dachowych zapewni w sprzedawanym systemie dowolny kąt a nawet przełamanie narożnika. Bez żadnego problemu uzyskasz to np. w systemie PLASTMO. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 24.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Nicol też tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 24.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Profesjonalna hurtownia pokryć dachowych zapewni w sprzedawanym systemie dowolny kąt a nawet przełamanie narożnika. Bez żadnego problemu uzyskasz to np. w systemie PLASTMO. Pozdrawiam. Tak jest - sa w stanie po obmiarze na zamówienie wykonać odpowiednie kąty. Przynajmniej ja tak mam przy wykuszu i przy balkonie (rynny Marley, zdaje się). W galerii w linku poniżej mojego postu to troche widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts