pyshotka 20.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witajcie ! Jestem nowa na tym forum ale podczytuję Was już od dłuzszego czasu. Muszę przyznać że takie forum to naprawdę skarbnica pomysłów i porad. Przedstawię się po krótce, mam na imię Agnieszka i pochodzę ze Śląska, jestem mamą 2 łobuziaków i do tego grona w kwietniu dołączy 3 Właśnie jesteśmy na etapie remontowania mieszkania. Urządziliśmy już pokoik chłopcom teraz poraz na naszą sypialnię. I właśnie w związku z tym chciałam się zwrócić do Was o pomoc. Pokój w którym będziemy spać my i nasze najmłodsze maleństwo postanowiłam zrobić jasny, jest on niewielki 11m2 dlatego tym bardziej optuję za jasnymi barwami. Szczęście mamy w tym pokoju na jednej głównej ścianie wielką szafę z lustrami co dodatkowo optycznie powiększa powierzchnię , na przeciwległą ścianę kupiłam tapetkę http://img502.imageshack.us/img502/700/3042018542jk5.jpg na pozostałe ściany postanowiłam kupić farbę w jasnym odcieniu beżu perła północy magnat , aha duża szafa oprócz luster ma dwoje drzwi w kolorze jabłoni a panele na podłodze też będą w jasnym (ale nie bardzo jasnym) kolorze . Ze względu na oszczędność powierzchni postanowiliśmy zrezygnować z wielkiego sypialnego łoza na rzecz rozkładanej sofy. Proszę pomózcie mi dobrać kolor sofy i innych dodatków aby ożywić to pomieszczenie , myślałam o dodatkach w kolorze czekoladowym o jakimś kwiatku doniczkowym aha no i jaka roleta ???? Licze na Was bardzo postaram się powklejać zdjęcia. Pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 20.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aga! Dawaj zdjęcia i będziemy myślec i radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyshotka 20.02.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dziękuję za odzew:) Narazie jestem w pracy , zdjęcia wkleję w weekend jak już bedzie pomalowane i odtapetowane , cieszę się że mi pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 20.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja bym tu poszalała z oliwkowymi kolorami,od jasnego po ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyshotka 20.02.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Damro dzięki , myśłisz że sofa właśnie w oliwkowych odcieniach i np. roleta w oknie , ajkiś dywany ??? Tak czy owak dzięki za sugestię bardzo mi się ten pomysł podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts