Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jestem nowa i bardzo proszę o poradę

pyshotka

Recommended Posts

Witajcie ! Jestem nowa na tym forum ale podczytuję Was już od dłuzszego czasu. Muszę przyznać że takie forum to naprawdę skarbnica pomysłów i porad. Przedstawię się po krótce, mam na imię Agnieszka i pochodzę ze Śląska, jestem mamą 2 łobuziaków i do tego grona w kwietniu dołączy 3 :)

Właśnie jesteśmy na etapie remontowania mieszkania. Urządziliśmy już pokoik chłopcom teraz poraz na naszą sypialnię. I właśnie w związku z tym chciałam się zwrócić do Was o pomoc. Pokój w którym będziemy spać my i nasze najmłodsze maleństwo postanowiłam zrobić jasny, jest on niewielki 11m2 dlatego tym bardziej optuję za jasnymi barwami. Szczęście mamy w tym pokoju na jednej głównej ścianie wielką szafę z lustrami co dodatkowo optycznie powiększa powierzchnię , na przeciwległą ścianę kupiłam tapetkę

http://img502.imageshack.us/img502/700/3042018542jk5.jpg

na pozostałe ściany postanowiłam kupić farbę w jasnym odcieniu beżu perła północy magnat , aha duża szafa oprócz luster ma dwoje drzwi w kolorze jabłoni a panele na podłodze też będą w jasnym (ale nie bardzo jasnym) kolorze . Ze względu na oszczędność powierzchni postanowiliśmy zrezygnować z wielkiego sypialnego łoza na rzecz rozkładanej sofy. Proszę pomózcie mi dobrać kolor sofy i innych dodatków aby ożywić to pomieszczenie , myślałam o dodatkach w kolorze czekoladowym o jakimś kwiatku doniczkowym aha no i jaka roleta ???? Licze na Was bardzo postaram się powklejać zdjęcia.

Pozdrawiam

aga