Dudniczenko 20.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aby sprawa była transparentna tutaj pragnę zamieścić przebieg naprawy reklamacyjnej usługi (instalacja c.o.) wykonanej przez firmę PRIM EL z Lublina..W internecie właściciel tej firmy znany jest jako piotrek.automatyk znany głównie jako ekspert na forum http://forum.info-ogrzewanie.pl. Pan piotrek.automatyk wykonywał u mnie kompleksową instalację centralnego ogrzewania i w chwili obecnej czekam na rozwiązanie zgłoszonej usterki reklamacyjnej polegającej na niedziałającej funkcji sterowania pogodowego. Po 3 miesiącach od zgłoszenia usterki 19.02.2009 ustaliliśmy, że Pan Piotr przyjedzie do mnie w przeciągu najbliższych 3 tygodni. Proszę Pana Piotra o publiczne potwierdzenie (obiecał mi to) naszych ustaleń.Będę zdawał relacje jak zakończyła się ta sprawa. Komunikacja przez forum przynosi jednak pozytywne efekty w przypadku wykonawców internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts