szkabona 20.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam,zakończyłam budowę domu i w trakcie porządków znalazłam kilkanaście nr Muratora i Ładnego Domu. Może komuś z Was się przydadzą (oddam za darmo, preferowany odbiór osobisty). Szczegóły:MURATOR4/2001 Instalacje (rury i otuliny, kontakt z prądem; detektory gazu i dymu, komin po nowemu; powiew wentylacji; instalacja odgromowa; centralne odkurzanie)3/99 Dachy (plaski czy stromy; więźby dachowe, dachówki, blachy na dachy, malo znane pokrycia, ocieplanie, folie, wentylacja, rynny; doświetlenie poddasza) 1/2008 ŁADNY DOMnr 2/2005 Dach twojego domu (więźby, pokrycia, folie, poddasza, okna, rynny)nr 2/2006 Okna i drzwi (bramy garażowe, parapety, rolety, szyby, nawiewniki)nr 2/2007 Pod dachem nr 3/2006 Mieszkaj taniej (ogrzewanie, wentylacja, ciepła i zimna woda, podlewanie ogrodu, ścieki, własny prąd)nr 01/2008 12/2007 Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkabona 20.02.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zapomniałam dodać... gazety do odebrania w Tychach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts