sviola 20.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam, tutaj chetnie poczytam o uwagach, radach dot budowy:)pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 26.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witajcie w rodzinie budujących My budujemy Dom w Tamaryszkach 2. Trzymamy za WAS kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 27.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Oczywiście już od jakiegoś czasu śledze Wasz dziennik dziekuje za kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 O matko! będziecie mieszkać nad plażą? Jak fajnie Ja myślałam nad inną (bardziej nowoczesną) wersją tego domku ale nie zmieściłby się na działce więc sobie darowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 bardzo szkoda,ze zrezygnowaliście z balkonów zwłaszcza ten z przodu nadaje domowi tego "czegoś".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 20.05.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 też troche żałuję, ale wzgledy finansowe i praktyczne nas do tego zmusiły. ale co tam, bardziej zależy mi na dużym tarasie i ogrodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 26.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej sviola - muszę przyznać, że ja mam tak samo, że budzę się w nocy, lub nie mogę zasnąć i rozmyślam jak damy radę dalej prowadzić budowę co i jak trzeba teraz zrobić, jak to wszystko zorganizować, ile to będzie kosztowało itd. Myślę, że to normalne rozterki budujących domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 26.10.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzieki za słowa otuchy;) najgorzej, ze przygotowywałam się do budowy przez 3 lata, a teraz 1 mała zmiana w projekcie pociąga za sobą tyle problemów, buuu. Ale nic, najważniejsze, że kiedyś doczekamy się własnego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 20.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jesli to nie tajemnica - gdzie macie ta wasza wyspe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 wow, ładnie u Was widzę, ze wersje wnętrza ewoluują w dobrą stronę moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 09.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wymysliłam nowy układ , jak masz ochotę to zajrzyj do mojego dziennika, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a byłam w jakim programie robisz te wizualki? drzwi zrób, może suwane, ale zrób, inaczej będzie pizgać, a przecie dom jest do mieszkania a nie tylko wyglądania wnęka na korytarzu fajna, w pokoju nie przeszkadza - może nawet będzie fajnie bo kominek nie będzie za bardzo wyłaził ze ściany, a szafa w korytarzu zawsze się przyda w opcji ostatniej to jakoś tak ta biblioteczka-gabinet robi się przechodni za bardzo jak dla mnie, no chyba że ma tak być, bo u nas ten pokoik to ma robić za takie miejsce na dole do ewentualnego położenia gości czy się na odpoczynek chyba, że ma robić za pomieszczenie do przyjęcia inkasenta czy sąsiadki w półprzysiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 09.03.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 chyba cos w tym starym powiedzeniu jest, że pierwszy dom buduje się dla wroga;), i teraz stad takie dylematy. Mnie ten przechodni pokój nie przeszkadza, ewentualnie jeszcze w nim bym wstawiła drzwi( moze własnie przesuwane) między korytarzem. wtedy też nabierze przytulności. To ma byc taki pokoj rezerwowy, a jak bym zapraszała wiecej gości to mozna wsunąc do niego sofe, a w salonie rozłozyc stół. Albo właśnie jako 2 pokój na dole, np mozna popracowac na laptopie, w ciszy ale nie w całkowitej izolacji od rodziny;)a oto inspiracja:http://img196.imageshack.us/img196/820/566821665e924c864c2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 09.03.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a to link do programu:http://www.floorplanner.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 właśnie się dopatrzyłam, że układ pomieszczeń to my właściwie mamy taki sam, jedynie niewielkie korekty ustawienia ścian no i schody będę miała trochę mniejsze pytałaś u mnie o odległość komina od ściany zewnętrznej, chodziło Ci o to miejsce gdzie masz tą szarą ladę między kuchnią i pokojem? to 2,22m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 18.03.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 tak, wlasnie o tą odległośc mi chodziło, dzieki czyli u mnie też bardzo podobnie. A myślisz, że tam zmieści się stół z 4 krzesłami? i bedzie jeszcze przejscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 nieduży z czterema krzesłami na pewno, bo próbowałam choćby w ikeowskim programie wstawiać i pozwala, a ten program jest tak skonstruowany, że jak brakuje miejsca na wysunięcie krzesełek to blokuje wstawianie elementu, ja się nawet przymierzam do takiego na sześć osób z możliwością rozkładania, fakt, ze przejście może nie będzie za bogate, ale przecież to nie jedyne wejście do salonu, jak to sobie tak tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 20.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Super projekt a lokalizacja ............wymarzona.Powodzenia będę śledzić pomysły i postępy w ich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts