Tomasz Pawlak 20.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Osoba i firma od której radze trzymać się z daleka. Niech moja sytuacja i osób które tez skorzystały z "usług" tej "firmy dekarskiej" będą najlepszym ostrzeżeniem.Firma mając kończyć pracę w ramach terminu umowy, nawet ich nie zaczęła. Osoby które zjawiały się na wykonanie prac były figurantami którzy mieli udawać że coś się dzieje. Praca wykonana została w sposób nadwyraz amatorski , a liczba niedociągnieć ogromna. Drugi termin wykonania oczywiście też nie został dotrzymany. Wykonawca do tej pory wykręca się od naliczonych odsetek karnych. Nie jestem jedyną osoba którą spotkała podobna sprawa z firmą DEKMAR, dlatego też odradzam współpracy, zaoczedzi to sporo nerwów i pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrbud20076 20.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czy oni pracowali w gnieznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Pawlak 25.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Z tego co wiem to również, ciągneli i pewnie nadal ciagna kilka prac jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts