ms. 24.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja nie miałam niektórych protokołów odbioru przyłączy - dałam do wglądu umowy zawarte z dostawcami mediów. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 24.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Oczywiście nie było żadnych wizyt smutnych panów na budowie, to bajki, takie wizyty to zasługa tylko miłego sąsiada Gratuluję, ale tego nie pisz. U nas chodzą do każdego. Raz bo miasto i łatwy dojazd, dwa bo teren chroniony. O tym czy chodzą czy nie łatwo dowiedzieć się lokalnie u siebie. ja wiedziałam, że przyjdą Ewa u mnie nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 24.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 podobno prawo wszędzie jednakowe ale w Łodzi bez umowy na śmieci odbiór nie przejdzie nie miałem umowy na wywóż smieci i nie byli ,odbiów koniec grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts