DagaAdam 20.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hej! Czy ktos z Was zna firme "Yest" (http://www.yest-okna.pl/) albo co wiecej - ma od nich okna ? Robie wlasnie rozeznanie i na placu boju chyba zostaly: 1. Oknoplast Krakow -> okna na profilu Veka Topline, 5 komorowe, standardowy pakiet 2 szybowy (k=1), ciepla ramka. Taki tam standard bez rewelacji, choc obsluga kompetentna no i dealer dosc duzy - od paru lat na miejscu Cena: ok. 13k pln netto. 2. Wspomniany wczesniej Yast -> ten sam profil (veka topline), szklenie P2, okucia WK1 (chyba! nie wiem czy nie WK2, pelna oferte bede mial dopiero w przyszlym tygodniu). Dealer malutki, od ~2 lat na miejscu. Cena ok 15,7k netto. No i jestem w malej kropce - z jednej strony wolalbym okna sprawdzonego producenta, z drugiej mniejszy producent za zaledwie ~2,7k pln wiecej oferuje duzo lepszy produkt Gwarancja tu i tu -> 5 lat. Pytanie tylko co to za producent (Yast) - ja o nim pierwszy raz slysze ale moze ktos z Was cos wiecej wie o ich oknach ?? Dzieki z gory. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 17.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 temat stary ale podbijam czy ktos ma okna z tej firmy lub jakies info na jej temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 27.07.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 temat stary ale podbijam czy ktos ma okna z tej firmy lub jakies info na jej temat? No i jak wybraliscie oferte tejze firmy? Bo rowniez sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 27.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ja sie zdecydowalem okna zamontowane ogolnie jestem na razie bardzo zadowolony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 29.07.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a jakie okucia i ilu komorowe jezeli mozna wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts