yenot 03.11.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 do pośmiania : Hi ! Wiedziałem, ze po zmianach prawa budowlanego, bedzie to droga przez mękę, ale to jest po prostu smieszne. Na razie dostałem pismo z gminy (a własciwie DWA (!) osobne pisma) informujące mnie, gdzie trafi decyzja. Tak na prawde nie jest to decyzja o warunkach tylko PROJEKT DECYZJI (!) A projekt ten moja gmina wysłała celem uzgodnien do : 1. Dolnośląskiego Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków 2. Starosty Powiatu Wrocławskiego 3. Regionalnego Zarządu Melioracji 4. Wojewody Dolnośląskiego 5. Zarządu Województwa Dolnośląskiego 6. Zarządu Powiatu Wrocławskiego Szkoda za na tej liscie nie ma Kurii Biskupiej ))) Czas oczekiwania - 2 miesiące - ciekaw jestem czy sie wyrobią ?? Wiem, ze sa zmiany, za wchodzimy do Unii itp, itd ALE KOMU PRZESZKADZAŁO TO , ZE 4 LATA TEMU JAK WYSTĘPOWAŁEM Z TAKIM SAMYM WNIOSKIEM TRWAŁO TO 2 TYGODNIE I WSZYSTKO ZAŁĄTWIAŁAEM W GMINIE ??? (*&$&^#$(*!#&$)!#&$ Dobra, nic to nie da - wyżaliłem się Idę na wódkę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 04.11.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 lajf ys brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 04.11.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 I full of zasadzkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.11.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 end kopas w dupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izak 05.11.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Niezle. Czy to znaczy ze na Twoim terenie nie ma aktualnego planu zagospodarowania? Napracuja sie chlopaki i dziewczyny w gminie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1krokwbudowie 09.11.2003 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 mam podobny problem. szlag mnie trafia ...pi...pi.pipipipi no może teraz cos napiszę - nerwy już odchodzą. Oczywiście panie w gminie uważają że to ja jestem dla nich a nie one dla mnie. na moje pytania odpowiadaja - to pan o tym nic nie wie??? a gdy tłumacze k......pipipipi że buduje mój PIERWSZY I MOŻE JEDYNY DOM to coś tam mruczą pod nosem, zero pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.11.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Urzędniczki w tych urzędach bardzo często są niewykwalifikowane i nie potrafią poprawnie interpretować prawa. Przykład: gdy chciałem wystąpić ze zgłoszeniem rozpoczęcia prac budowlanych na pomieszczenie gospodarcze o powieżchni do 10 m2, pani zarządała odemnie planów tego pomieszczenia zatwierdzonych przez architekta. To nieprawda!!!! W okienku obok dowiedziałem się że wystarczy szkic zrobiony przeze mnie na komputerze lub odręcznie bez żadnych potwierdzeń przez architekta. Moja rada: pytaj się różnych osób a najlepiej tych, które wydają pozwolenia a nie tylko przyjmują kwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.11.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Na razie mam za sobą dopiero kupno ziemi. Na podział odpowiedź z agencji rolnictwa czekałam 5 m-cy. Po tym okresie stałam się posiadaczką ziemi. Zamierzam zacząć budowę na wiosnę ale z tego co tutaj czytam to nie wiedomo czy zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.11.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Na razie mam za sobą dopiero kupno ziemi. Na podział odpowiedź z agencji rolnictwa czekałam 5 m-cy. Po tym okresie stałam się posiadaczką ziemi. Zamierzam zacząć budowę na wiosnę ale z tego co tutaj czytam to nie wiedomo czy zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 13.11.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Znając urzędników (tych naszych, typowych POLSKICH urzędników) może na późną wiosnę zdąrzysz . Pozdrawiam wszystkich, którzy chodzą po urzędach i załatwiają sprawy pozwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts