phans 20.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czy w kuchni otwartej (na salon z kominkiem) w której będzie kuchenka elektryczna należy mieć komin wentylacyjny (dom z wentylacją grawitacyjną)? Czy coś zmienia że jest to kuchnia otwarta?Jeżeli w kuchni byłaby kuchenka gazowa to na pewno trzeba mieć w kuchni komin wentylacyjny (wentylację) ale co w przypadku właśnie kuchenki elektrycznej?Gdyby jeszcze ktoś to potwierdził/zaprzeczył przepisami to byłoby super.Cel: likwidacja komina, który jest tylko dla kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 ... Gdyby jeszcze ktoś to potwierdził/zaprzeczył przepisami to byłoby super... zadzwoń do projektanta /jesli projektuje - powinien znac przepisy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 21.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja mam kuchnię elektryczną i nie mam komina wentylacyjnego gdzyż nie jest konieczny. Okap mam podłączony do komina przy łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts