Rafal_G-ce 17.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Oczywiście - po tą są opcje, żeby móc takie kontrakty zabezpieczyć. I prawdą jest, że obie strony mogą chcieć się zabezpieczać na różne okazje i obie skorzystać na tym instrumencie. Jednak dla mnie do tego są forwardy - rzeczywiście mogą nic nie kosztować, zabezpieczyć obie strony. Opcja dla mnie jest instrumentem, który jak forward daje możliwość zabezpieczenia strat z jednej strony, ale z drugiej ma element spekulacyjny bo pozwala więcej zarobić - ale to już za odpowiednią cenę. A znasz generalną róznice pomiedzy opcją a forwardem ? Bo o tym to juz nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 17.03.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Te duże opcje z którymi inni mają problemy odpukać mnie, ani firmy w której pracuję nie dotyczą, ale jak jesteś specem od opcji to z chęcią posłucham czy są jakieś wystandaryzowane na GPW, żeby kredyt w CHF zabezpieczyć.[/u] Fajnie się z Tobą "dyskutuje". Probujesz wbić szpileczkę, jeśli sie nie udaje próbujesz po raz kolejny, a na końcu piszesz w stylu "jeśli jestes taki mądry ......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 17.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ah te opcje... Na te złe opcje, są opcje...nawet ciekawe... Możemy o tym porozmawiać... Jak dotąd stronka "śpi" ale powodzenia. mam tylko nadzieje, że nie powstała w celu zarobienia na "pokrzywdzonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jeszcze śpi....jeszcze robi wielką różnicę. Do czego jest powołana to jest na niej wypisane i wymalowane... Chodzi o skonsolidowanie firm, edukacje, wymianę doświadczeń.. Aha...brak reklam. Więc mogę zarobić na...dobrym samopoczuciu I nie jest to strona firmowa, tylko społecznościowa... Dla firm/osób interesujących się: -FOREX-em -Opcjami walutowymi Tak najbardziej ogólnie jak to można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Te duże opcje z którymi inni mają problemy odpukać mnie, ani firmy w której pracuję nie dotyczą, ale jak jesteś specem od opcji to z chęcią posłucham czy są jakieś wystandaryzowane na GPW, żeby kredyt w CHF zabezpieczyć.[/u] Nie interesuje mnie w ogóle GPW... A czy są?? Poszperaj w sieci... A specem zamierzam zostać wkrótce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 18.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 To nie rozumiem - specem nie jesteś, a zakładasz stronę społecznościową? Czy jesteś więc poszkodowanym? Tak z ciekawości tylko się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 To nie rozumiem - specem nie jesteś, a zakładasz stronę społecznościową? Czy jesteś więc poszkodowanym? Tak z ciekawości tylko się pytam. A co myślisz, że tak trzeba?? Jakiś taki wymóg jest?? Nie pytali mnie o to ani w NASK-u ani homie...kurcze nigdzie. Nigdy nie jest tak, że wie się już wszystko, cały czas trzeba się uczyć, to chyba dobra metoda... Koniec śledztwa?? Gdzie się mogę odwołać od wyroku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 18.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jestem po prostu ciekawa, dlaczego ludzie podejmują incjatywy społeczne.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts