Oksymoron 20.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zapraszam do komentowania, choc jeszcze nie ma do czego w zasadzie http://forum.muratordom.pl/nasz-dziennik,t152538.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 20.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wrrrr, czemu link do dziennika mam nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 20.02.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 oo juz mam aktywny, ufff Blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 21.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Oksymoron, bardzo oryginalny projekt. Rozumiem, ze Twojego autorstwa? Czekam na rozwój wydarzeń, bo zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 21.02.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 No nie, mojego autorstwa to za duzo powiedziane. Autorem jest moja genialna przyjaciolka architekt, ja tylko ja meczylam, cisnelam i torturowalam swoimi wizajmi , impresjami i widzimisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Widzę, ze szykuje się piękny domek. Z niecierpliwością czekam na pierwsze wbicie łopaty i efekty a biorąc pod uwagę jakie mieliście mieszkanie to na pewno będzie pięknie pozdrowionka monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Widzę, ze szykuje się piękny domek. Z niecierpliwością czekam na pierwsze wbicie łopaty i efekty a biorąc pod uwagę jakie mieliście mieszkanie to na pewno będzie pięknie pozdrowionka monika Ja też oglądałam gdzieś kiedyś w sieci zdjęcia mieszkania Oksymoron i nawet mam je zapisane w swoich inspiracjach. Także sądząc po projekcie domu, mogę się tylko spodziewać czegoś jeszcze lepszego i zrobionego z większym rozmachem niż tamto piękne mieszkanie. Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No nie, mojego autorstwa to za duzo powiedziane. Autorem jest moja genialna przyjaciolka architekt, ja tylko ja meczylam, cisnelam i torturowalam swoimi wizajmi , impresjami i widzimisie Zatem szacunek dla genialnej przyjaciółki. Dobrze musiałaś ją męczyć i cisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Piękny projekt. Podoba mi się sposób połączenia bliźniaków.Szkoda, ze jak Ty się będziesz wykańczać to mnie juz na forum pewnie nie będzie...Widziałam jedną Twoją realizację w 4kątach, podobała mi się, więc będę z nicierpliwością czekac na wnętrza domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 22.02.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No jak nie bedzie, zajrzysz moze czasem, z czystej zawodowej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 22.02.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No jak nie bedzie, zajrzysz moze czasem, z czystej zawodowej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 na bank...mam nadzieję, ze uda mi się nie zdechnąć z zadrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 WitamBędę zaglądać napewno, pamiętam Twoje wnętrza z gazety:) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Padłam jak zobaczyłam projekt domu CUDOWNY!! Ja na bank bede na forum, musze zobaczyc jak go wykończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 23.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 blizniak absolutnie boski !!! czekam z niecierpliwością teraz na pomysły, plany i inspiracjie oj bardzo jestem ciekawa tego co tam w środeczku ma się znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 24.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam.Też będę obserwowała z niecierpliwością.Pamiętam Twoje wnętrza na gazeta.pl:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Super - z przyjemnością będziemy obserwować budowę - trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.03.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wlasnie tak sobie siedze i mysle,ze jakas dziwna jestem, bo wszyscy jak zaczynaja budowac to euforycznie sie ciesza i nie moga doczekac,a mnie stres trzepie po glowie czy ja jestem nienormalna czy tylko mi sie tak wydaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 06.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ....zapowiada sie bardzo ciekawie;) widziłam projekt Twojej kuchni i pytanie...Czy jest szansa zobaczyć te słynne zdjęcia Twojego mieszkania? pozdr;) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wlasnie tak sobie siedze i mysle,ze jakas dziwna jestem, bo wszyscy jak zaczynaja budowac to euforycznie sie ciesza i nie moga doczekac,a mnie stres trzepie po glowie czy ja jestem nienormalna czy tylko mi sie tak wydaje?? jesteś nienormalna Tak na poważnie jeszcze chwila i będziesz w stanie euforii - z tego co zrozumiałam spodziewasz się maluszka więc Twoje myśli skierownae są gdzie indziej Albo mi się coś poplątało A stres to dopiero nas budujących dopada przy wykończeniówce Będziesz miała piękny dom - jeden z najciekawszych na Forum!!! I tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts