Oksymoron 13.03.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 fotele to lata 60, 70, odnowione przez pracownie refre, mam chyba,ze dwa na zbyciu jakby co, bo mnie ponioslo i foteli w domu ze 12 co sprawia,ze moj mąz kupuje sobie akcesoria do samochodu w ilosciach hurtowych i mowi,ze jedni skupują fotele,a inni gadzety do swojej offroadwej fury ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Oksymoron, świetny dom i rewelacyjne wnetrza:yes: Już je widziałam, chociaż nie wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Uwielbiam zaglądać do Twojego domu . Pokaźna liczba cudnych foteli. Jakby co to ja się po fotel zgłoszę kiedyś, bo narazie też cierpię na brak miejsca w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Oksymoron, na zewnątrz wygląda równie świetnie, jak w środku Dom macie olbrzymi. Czy możesz napisać, co to jest za kostka, którą macie przed domem? U siebie chcę zrobic podjazd i dojście do drzwi z betonu, ale trochę ludzi mi to odradza. Twoja kostka wygląda tutaj ciekawie. I mam jeszcze pytanie o to Togo. Przymierzałam się kiedyś do niej (pomysł z nią podsunęła mi Magda34) i jest to chyba najwygodniejsza sofa, na której siedziałam. Człowiek siada i już nie chce wstać Ale właśnie - jak to jest z tym wstawaniem, szczególnie osób starszych - czy gościłaś może jakieś starsze osoby? Obawiam się, że jak się zapadnie, to ciężko wstać, bo ona jest chyba dość niska. I czy masz pod sofami podłogówkę? A jak masz fotele na sprzedaż, to może wrzucisz fotki? I czy znasz miejsce, gdzie można kupić w dobrej cenie to Dear Ingo? Jak ja marzę o tej lampie. Jest niesamowita. I jeszcze jedno pytanie - co to za blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 14.03.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 blat stalowy po prostu;) dear ingo , no mam swoje projektanckie rabaty do zaoferowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 biorąc pod uwagę liczne designerskie wyposażenie, to te rabaty masz niezłe ja będę mieć stalowe meble, więc jednak blat muszę chyba inny dać. Super po prostu wszytko wygląda. Co tu dużo pisać. W takich wnętrzach widać rękę profesjonalisty i idealnego dopasowania całości do potrzeb mieszkańców. Mam pytanie o ten regał na książki. Chcę zlecić regał na zamówienie z ustalonymi przez siebie podziałami. Ma to być z kolorowej sklejki. Coś w rodzaju regału Egal http://www.atakdesign.pl/pl/p/Regal-Egal/1109 (zdjęcie nr 7). U Ciebie te podziały są w pionie, ale jednak spytam - jak masz to wszystko pomontowane i przymocowane do ściany? Z czego masz ten regał zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Oksymoron, a ja tak z ciekawości zapytam po ile te fotele chciałabyś sprzedać.Przez te fotele nie moegę spać . I oczywiście przyłaczam się do prośby o fotki tych cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 16.03.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 wrzuce fotki jutro;) regał pomontowany na kołki, do siebie, do sciany nijak nie przyczepiony,ale poniewaz jest od podlogi do sufitu na styk, nie ma jak stracic pozycji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 o kurna chata, dom masz boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Tak - o kurna chata!! Boski!!! A ja muszę jednka zapytać co to za obrazy wiszą na antresoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 19.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pięknie mieszkasz mogłabym sie od razu wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.03.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Szkoda że właścicielka tak rzadko tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 25.03.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jestem jestem, wyjechałam na pare dni,ale już spisie donieść,ze obrazy na antresoli to Maria Orzeszyna z mojej własnej stajni artystów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Cześć, Trafiłam do Ciebie przypadkiem, ale już wiem, że będę zaglądać. Bardzo ciekawy dom Mam pytanie dotyczące okien. Jaką wysokość mają te w salonie i czy możesz zdradzić, jaka firma je wykonywała? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 i ja dołączam do grona zachwyconych twoim domem a szczególnie podłogą.Czy mogłabym się dowiedzieć czy to beton czy jednak żywica?jestes z niej zadowolona cokolwiek to jest?a jeszcze nieśmiało zapytam o betonową umywalkę w łazience. kto ją wykonał i czy również dobrze się sprawuje? dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kasia dzieki wielkie Namierzyłam Nie mogę sie napatrzeć na Twoje wnętrza!!! Niesamowite ile te kolory zdziałały, jest CUDNIEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Znów wrócilam bo się zakochałam w tych wnętrzach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 28.03.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) Ok, po kolei okna formy z wroclawia WojcikOkna, polecam z czystym sumieniem, kolor antracyt;)Podloga beton, masa Weber, dietermann;)A obiecane fotki foteli na poczatek mam takie, reszty jeszcze nie sfocilam: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gb/eh/92la/zS3jlTitTmeuLdf0HB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gb/eh/92la/3gJba53swbtAJgpx3B.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gb/eh/92la/Bq9llWb4YP3zoapbNB.jpg [ Edytowane 28 Marca 2012 przez Oksymoron zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 28.03.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 rozmiar okna duzego to 500*600;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dzięki. Byłam ciekawa, bo to wymiary podobne do moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts