Oksymoron 27.02.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Zdjecia z zewnatrz to chwilę pozniej mogę... Kafle biale w lazience to marrazi...pozdrawiam i przepraszam,ze tak rzadko tu zagladam ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 06.03.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witaj. Jestem nowa na forum , wpadłam przypadkiem i tak jak innych zatkało mnie . Mam mnóstwo pytań : co to za drzewo na podlodze i jak zabezpieczone , jak Ci sie sprawdza farba w łazienkach ( zaplamienie , wilgoć ) , no i kuchnia : to mat ? jaki kolor , rodzaj frezu . Do białej kuchni co poleciłabyś na blat . Lubie surowizny . Mam okna alu strukturę szarą . No i lampy , te z kolorowymi kablami w kuchni i łazienkach , co to ? No i drzwi wewnętrzne gdzie zamawiałaś ? Będę zaglądać licząc na więcej zdjęć i żeby nacieszyć oko tym co wkleiłaś . Jeszcze prośba o zdjęcia pokoików maluszków . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 06.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To znowu ja . Od wczoraj siedzę u Ciebie i pieję z zachwytu Kolejne pytania : parapety z czego są zrobione i jaki kolor no i lampy wbudowane w sufit w kuchni to aquaform ? no i reflektor czarny nad antresolą O matko ! Wiem , dużo pytań ... Mam nadzieję , że kiedyś tu zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts