vilemo 02.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cudowny projket!!! Elewaca ciemna zdecydowanie fajniejsza Bede sledzic Twoja budowe i juz nie moge sie doczekac wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 02.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzieki,...chcoiaz nie wiem czy na etapie budowy sie dziekuje,ale ja dziekujje bardzo Moze zaczne tu wklejac zajawki wnetrz:D chociaz jeszcze mam szmat czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Fajna bryła - jeden z nielicznych, które "wpadły mi tu w oko", jak narazie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.06.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tutli, cos czuje,ze Wasz tez bedzie wpadający w oko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 10.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 chyba wybrałam schody, tzn forme, nie material absolutnie;)http://lh5.ggpht.com/_nMwmTuk2E4I/SibVBz0zxuI/AAAAAAAAAXo/3bMYQ2Co-zE/s400/8cee74e7326c3658.jpg i podloge: http://lh5.ggpht.com/_nMwmTuk2E4I/SibVCF8G9gI/AAAAAAAAAXs/8L848kUu0rQ/s400/02-03-06_2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 10.06.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ooops, chyba powinnam to wkleic do Dziennika ,a nie Komentsow,ale w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matinee 18.06.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No i ja w koncu tu trafilam Projekt domu masz absolutnie swietny.Biala podloga epoxy wyglada zjawiskowo ale widac na niej najmniejszy paproszek i kazdy wlos:(Czy ta podlga pokazana przez Ciebie to beton?Schody bardzo ladne,z jakiego materialu masz zamiar je zrobic?Bede tu zagladac i kibicowac jesli nie masz nic przeciwko temu:)))Masz juz jakies plany co do aranzacji ?Pokaz prosze i zagladaj tu czesciej .Pozdrawiam Matinee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matinee 18.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No i ja w koncu tu trafilam Projekt domu masz absolutnie swietny.Biala podloga epoxy wyglada zjawiskowo ale widac na niej najmniejszy paproszek i kazdy wlos:(Czy ta podlga pokazana przez Ciebie to beton?Schody bardzo ladne,z jakiego materialu masz zamiar je zrobic?Bede tu zagladac i kibicowac jesli nie masz nic przeciwko temu:)))Masz juz jakies plany co do aranzacji ?Pokaz prosze i zagladaj tu czesciej .Pozdrawiam Matinee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 27.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witajbede śledzic domek a Gustaw cudo!!i matinee witam tutaj:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Podloga w zasadzie jak moja. Tylko moja jeszcze ladniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry Mam pytanko - jaki macie rodzaj stropu i jakie rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 31.08.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Niestety Teriva,a rynien jeszcze nie mamy,ale o zgrozo nie są podobno w projekcie schowane, wiec mam z tym zgryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No to ja mam w drugą stronę - mam schowane (żeby nie psuły bryły domu) i sie boję, że jak się coś z nimi odpukać stanie do dooopa blada. Myślałam, że mnie pocieszysz i napiszesz, że też masz chowane i nic im nie będzie Wszyscy najwraźniej maja normalne rynny - tylko nie ja Źle się wcześniej wyraziłam nie chodzilo mi o strop tylko o rodzaj dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rany jakie postępy, piorunem Wam to idzie a to w koncu duży dom!Pięknie będzie, z rozmachem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja tez zagladnełam ot tak bo juz dawno nie patrzyłam co tu słychac i patrze a tu chałupa juz stoi jak malowana. Niezle. Podoba mi sie pomysł na schody. Tez mysle o szybie jako poręczy, ale nie wpadłabym zeby puścic cała tafle po całości, a u mnie by to moze i pasowało, zwłaszcza ze względu na jeden taki gag co się mieści na schodach i utrudnia wszystko skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 01.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 http://lh3.ggpht.com/_nMwmTuk2E4I/SpjJ1V6dVQI/AAAAAAAAA0I/y6ZIPIYgC3Y/tB4Q6dE2Qz4ivFtpDB.jpg tak ja wspomnialam w dzienniku, tamte schody ze szklem, zbyt eleganckie byly;) te sa surowe, odlotowe i takie mają byc. Teraz tylko musze znalezc firme, ktora robi takie cacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 szkoda tylko ze się zdjęcie nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 aaa juz widze i nawet wiem czyje to schodyyyyyy.Tez mi się bardzo podobają. Mój małzonek odstawia te poręcze na schody i antersolę. I jeszcze były podobne barierki przetkane nie metalową linką a kolorowymi sznurkami. tyz swietny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 01.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no schody te juz widzialam w paru miejscach i aranazacjach, sa czadowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Super te schody. ... chociaż nie wiem, czy te moderne i ugrzeczniono-efekciarskie nie podobają mi się jeszcze bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts