Oksymoron 03.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No to ja mam w drugą stronę - mam schowane (żeby nie psuły bryły domu) i sie boję, że jak się coś z nimi odpukać stanie do dooopa blada. Myślałam, że mnie pocieszysz i napiszesz, że też masz chowane i nic im nie będzie Wszyscy najwraźniej maja normalne rynny - tylko nie ja Źle się wcześniej wyraziłam nie chodzilo mi o strop tylko o rodzaj dachu tez chcialam miec schowane,ale po pierwsze mam tylko jedna na calym budynku, po drugie podobno zdarzaja sie z nimi problemy,a po trzecie u nas przelewy dachowe sa dziwnie porobione i nie rozumiem czemu rynna moze byc tylko taka... motaja mi w glowie rowno;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.09.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Super te schody. ... chociaż nie wiem, czy te moderne i ugrzeczniono-efekciarskie nie podobają mi się jeszcze bardziej... no nie, sa zbyt efekciarskie. Ja ide w dezajn surowizny. Nie moge zadnego klienta na to namowic, wszyscy tylko beze, brazy, no szarosci w randze awangardy ewentulanie, wiec zrobie u siebie, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tez chcialam miec schowane,ale po pierwsze mam tylko jedna na calym budynku, po drugie podobno zdarzaja sie z nimi problemy,a po trzecie u nas przelewy dachowe sa dziwnie porobione i nie rozumiem czemu rynna moze byc tylko taka... motaja mi w glowie rowno;] Gdybym ja miała tylko jedną to też nie robiłabym wenętrznego odwodnienia. Ale za bardzo nie widzę innego rozwiązania w naszym przpadku. Też się trochę tego boję, ale w końcu takie systemy są już montowane i aż tak strasznie się nie sprawdzają więc pozostaje mieć nadzieję, że u nas też będzie ok P.S. Nie widzę tych świetnych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj, Od dziś dołączam do grona wzdychających do Twojego domu I z niecierpliwością czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 heheh, jeszcze nie ma do czego wzdychac;) skasowalam wizki elewacji,ale moze powinnam wkleic? wnetrza to beda sie pomalutku rzezbic,ale wizualki zaczne robic soon i wklejac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No właśnie czemu skasowałaś te wizualki? Szczególnie tą ciemną Chciałam sobie je przypomnieć i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 aaaa Tutli, mamy stropodach tzw odwrocony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kurcze a mnie się wydawało, że do takich dachów tylko rynny wewnętrzne się daje Straszny jakiś niekumaty ze mnie laik - musze gdzieś o tym doczytać. Bo teraz to ja mam mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 heheh, jeszcze nie ma do czego wzdychac;) skasowalam wizki elewacji,ale moze powinnam wkleic? wnetrza to beda sie pomalutku rzezbic,ale wizualki zaczne robic soon i wklejac;) jak to nie ma do czego?! do bryły póki co i nie daj się prosić, wrzuć wizualkę elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matinee 03.09.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Super, budowa Ci idzie jak blyskawica Gratuluje Ja tez nie widze tych schodow Dlaczego nie otwiera sie zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no skasowalam z roznych powodow. Nie chcialam,zeby ten dom stał sie wlasnoscia publiczną i wizka biegala po necie min na zyczenie architekta. Za jakis czas wkleje, obiecuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.09.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To uzbrajam się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Oksymoron, a ja mam pytanko odnośnie twojej teakowej podłogi. Jak ona sie sprawowała? To było pod olejem czy pod lakierem? Ja stawiałam na mozaikę dębową u siebie, ale tak jakoś nijako ona wygląda przy teakowej, a teak z kolei trochę miękkawy jakby jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 05.09.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No ja na moj niewybredny gust sprawowala sie bez zarzutu;) Lakier byl tylko do bani, sugeruje albo "smierdziela" albo olej, bo wodny slabiutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No ja na moj niewybredny gust sprawowala sie bez zarzutu;) Lakier byl tylko do bani, sugeruje albo "smierdziela" albo olej, bo wodny slabiutki jest ja tylko olej, lakierów nie lubię, drewno wyglada pod większością jak laminat. I co znalazłas kogoś do schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 06.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tjaaa, znalazlam, firma z Wroclawia, chce mi te schody wystrugac za jedyne 32 tys netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tjaaa, znalazlam, firma z Wroclawia, chce mi te schody wystrugac za jedyne 32 tys netto eeeee, to trzeba jakoś chałupniczo zrobic z kształtek. Chcesz malowac proszkowo na czarno/grafit? Ja wyceniałam narazie szklane i policzyli mi 15 tysi, ale tu jest cała zabudowa schodów, galeria na górze i antresola 5.5metra, w tym jedna płachta szkła na pierwszym zabiegu od podlogi do sufitu. Musisz chyba po śłusarzach pokrążyc troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 07.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Heja, ale pędzicie , szybciej od nas jeśli przeliczyć powierzchnię na ilość wykonanych prac! Oksy, nie polewaj tylko broń bosze wylewki wodą! Niech wam na drugi dzień po laniu zakryją folią i tak potrzymajcie z tydzień. No ewentualnie dwie szklanki wody na m2, ale nie więcej! My polaliśmy tak, że tynki podciągnęły wilgoć do góry i teraz mam piękny syf na ścianach 40 cm od podłogi. A to kierbud kazał polewać... No właśnie, ciekawa jestem jak awantura? Bądź łaskawa dla sosenki , rzeczywiście ślicznie z góry wygląda, a pień możesz czymś obsadzić. Aaaa!!!Okna drewniane lepiej wstawiać jakiś czas po wylewkach, nie za szybko bo mogą się wypaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 08.09.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ha, mowilam mu,ze u "Was cos nie halo z tynkami odpolewania" i uslyszalam " no jasne, bo oni żle polewali ":evil: czyli klasyka Mr.Zbiga Do okien mamy jakies trzy tygodnie, wiec moze sie wylewki zdarzą wyschnąc Co do awantury, to on jest niesamowity, jak wyczul,ze buzują ode mnie hormony ,ze wybuchne, to przepraszal i był tak ugrzeczniony,ze nie moglam sie awanturowac A ostatnio darł sie na moja koleżanke, ktorej firma robi docieplenie, i to tak,ze mi oczy wyszly na wierzch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ha, mowilam mu,ze u "Was cos nie halo z tynkami odpolewania" i uslyszalam " no jasne, bo oni żle polewali ":evil: czyli klasyka Mr.Zbiga Do okien mamy jakies trzy tygodnie, wiec moze sie wylewki zdarzą wyschnąc Co do awantury, to on jest niesamowity, jak wyczul,ze buzują ode mnie hormony ,ze wybuchne, to przepraszal i był tak ugrzeczniony,ze nie moglam sie awanturowac A ostatnio darł sie na moja koleżanke, ktorej firma robi docieplenie, i to tak,ze mi oczy wyszly na wierzch. Ja bym tez bardzo uważała z tymi drewnianymi oknami, zwłaszcza ze to raczej duuuze okniska są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts