Aneczkab 18.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wspaniały projekt domu. Nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 10.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 pozdrawiam i zapraszam, update w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nieźle szarpnęliście z robotą A okno w salonie robi niesamowite wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 szok! bardzo szybko Wam idzie, no i super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 11.10.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Szok to bedzie jak dożyje konca Chyba zaczne skrobac rysunki wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Szok to bedzie jak dożyje konca Chyba zaczne skrobac rysunki wnetrza mnie się też wydawało, ze zdechnę zamnim to wszystko się skonczy, ale jakoś nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Super to wyglada, ale jak beda wnetrza to chyba zzielenieje z zazdrosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek sie psyfiithom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 14.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja też się zachłystuję Twiom projektem -kiedys widziałam tez wizualizacje. Cudny, cudny!!!Poza wzdychaniem powiem jeszcze że takie schody jak masz na zdjeciu może wykonać firma Stadler. U nas takie zrobili, tyle że w barierce nie mamy linek, a druty. Wolałam linki, ale marudzili, a ja sie nie upierałam bardzo. Narazie nasze schody mają trepy budowlane i bedą tak miały jeszcze sporo czasu, ale wyglądają z nimi nawet fajnie bo mąż je przeszlifował i maznął na biało- więc mamy szare, stalowe schody z wangą i białe trepy do tego. Acha- Stadler ma swoja stronę, tam zdjecia są raczej paskudne, ale jak im pokażesz co chesz to Ci zrobią. I nie są drodzy. My ich dorwalismy zagladając na cudzą budowę i jestesmy bardzo zadowoleni.Ja też lubię jak jest surowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 15.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Magnolio Najdroższa,a masz moze foty tyc swoich zdjec? plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 16.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zrobię, wrzuce po niedzieli bo w domu mam kłopot z internetem.Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 17.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Hej, hej, a cóż ja czytam - zwolniliście Mr.Z? Czy tak jak ja czujesz ulgę? Ale macie oooookna! To drewno, pcv, aluminium? I jaki to kolor , bo sprzeczam się z Mężusiem,że grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamG23 25.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dolaczam do zainteresowanych super oknami: z czego są zrobione? Tez mamy w projekcie naszego domu 2 sztuki o wymiarach 3x5 m i zastanawiamy się z czego można takie wykonać w jakiejś rozsądnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 26.10.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 halo, halo, nie dostaje powiadomien,ze ktos wpisal sie w moim watku okna sa drewniane,z alu wsparciem na srodku. Jest to element , z ktorego najbardziej jestem zadowolona,/znaczy z okien , nie wsparcia alu na srodku;)/ ten sam gosc robi nam elewacje z drewna, mam nadzieje,ze bedzie rownie ladna Asiu, okna sa grafitowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 26.10.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mam prosbę:Szukam wykonawcy kominkowego, zna ktos , poleca??jakby ktos , cos, to ja chetnie;)pozdrawiamK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mam prosbę: Szukam wykonawcy kominkowego, zna ktos , poleca??jakby ktos , cos, to ja chetnie;) pozdrawiam K. Dobrosia z Barrankami mają rewelacyjnego zduna... Się witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 26.10.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzieki , RAsiu i Witaj tez Lece szukac kontaktowych watkow [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam się i dołączam się do podglądaczy . Bardzo fajny projekt już nie mogę się doczekać wykończonych wnętrz. Widziałam wnętrza twojego mieszkania i bardzo mi się podobały. Będę na pewno zaglądać i śledzić postępy. Mogłabym się dowiedzieć jakiej firmy masz okna drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 28.10.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dziekuje odiwedzajacym za wsparcie;) Okna sa firmy WojcikOkna, polecam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 03.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Oksymoron - piekny projekt, zazdroszcze talentow (wiz)..Bede podgladac i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts