rasia 20.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja zaglądam... O rzesz orzeszku!!! ... a właściwie - Oksymoronku! Cuuudne to drewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 I stronkę Ci strzeliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 20.12.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 heheh, doczlapalam do trzech stron tynk na wiosne i zielen,mam nadzieje, wyjmą calą urodę tego drewna na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Piękna elewacja pzdr Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Zagląda, zagląda Elewacja rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja też z tych ukrytych podglądaczy i napiszę tylko rewelacja, czekam na dalszy ciąg zawsze z utęsknieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 20.12.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 powiem Wam,ze ja na ciag dalszy tez bede czekac z utesknieniem;) Byle do wiosny, teraz niech schnie i osiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://coolibeer.pl/murator/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/choinka_w_koronkach_601.jpg Cieplutkich, zdrowych, spokojnych świąt bożonarodzeniowych w rodzinnej atmosferze życzy rasia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesolych! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Tez zagladam, ale Ty coś chyba słabo . Bryła robi wrażenie. Podoba mi się elewacja Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja też zaglądam i muszę przyznać, że elewacja rewelacja !!!! Co to za drewno ? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no slaby ze mnie blogger, wiem...,teraz czekam na wiosne niecierpliwie, wiec obawiam sie,ze nie ma po co do mnie zagladac, bo nie bede wklejala pierdylirada inspiracji, lepsze beda niespodzianki Drewno to modrzew ..podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no slaby ze mnie blogger, wie...,teraz czekam na wiosne niecierpliwie, wiec obawiam sie,ze nie ma po co do mnie zagladac, bo nie bede wklejala pierdylirada inspiracji, lepsze beda niespodzianki Drewno to modrzew ..podobno wklejaj wklejaj, my też chcemy skorzystać. Ja ciągle nie do końca mam wymyślone schody,choć juz prawie. Czas najwyższy, bo juz mieszkam. Teraz troche inaczej patrze na pewne rzeczy i muszę szybko coś sensownego opracować, bo inaczej całkiem stracę dystans. A wycenili ci w końcu barierki ze stali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 barierki ze stali okolo 450 za mb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to chyba niezła cena. A one będą malowane proszkowo i czy podzielisz się namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 firma greenstep z gdanska, tak to wycenila,ale jeszcze ich nie polecam, bo to wstepne przymiarki... poza tym znowu chce jednak betonowe, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 wymyślaj sobie wymyślaj, a ja zobaczę co ta firma robi ciekawego.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, trafiłam do Ciebie przypadkiem (urzekło mnie zdjęcie drzwi przesuwnych do sypialni) i elewacja mnie zachwyciła, jestem pod wrażeniem i czekam do wiosny na dalsze postępy prac, mam nadzieję, że nie pogniewasz się jak zapiszę je sobie w dzienniku w celu późniejszego odgapienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 05.01.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam i podziwiam cudny domek ( no raczej dom) Piszesz, że ta przepiękna elewacja to modrzew. Syberyjski czy nasz? I czym on był potraktowany - jakimś impregnatem, bo chyba ciemniejszy jest niż naturalny? Ponieważ w moim projekcie jest sporo deskowania, to czy mogłabyś mi zdradzić koszty - robocizny i materiału na Twoją elewację ( może być na priv)? Czy pod deskami jest styropian czy wełna? A jeśli styropian, to jak te dechy były mocowane? Czy coś było przykręcane do ścian przed ocieplaniem? Mnóstwo pytań , sorry, ale prawie już zrezygnowałam z deskowania, a przez Twój projekt znowu się zachęciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts