Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze niepolityczne do Naszego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
no slaby ze mnie blogger, wie...,teraz czekam na wiosne niecierpliwie, wiec obawiam sie,ze nie ma po co do mnie zagladac, bo nie bede wklejala pierdylirada inspiracji, lepsze beda niespodzianki :wink:

Drewno to modrzew ..podobno :lol:

wklejaj wklejaj, my też chcemy skorzystać. Ja ciągle nie do końca mam wymyślone schody,choć juz prawie. Czas najwyższy, bo juz mieszkam. Teraz troche inaczej patrze na pewne rzeczy i muszę szybko coś sensownego opracować, bo inaczej całkiem stracę dystans. A wycenili ci w końcu barierki ze stali?

Witam i podziwiam cudny domek ( no raczej dom) :)

Piszesz, że ta przepiękna elewacja to modrzew. Syberyjski czy nasz? I czym on był potraktowany - jakimś impregnatem, bo chyba ciemniejszy jest niż naturalny?

Ponieważ w moim projekcie jest sporo deskowania, to czy mogłabyś mi zdradzić koszty - robocizny i materiału na Twoją elewację ( może być na priv)? Czy pod deskami jest styropian czy wełna? A jeśli styropian, to jak te dechy były mocowane? Czy coś było przykręcane do ścian przed ocieplaniem?

Mnóstwo pytań , sorry, ale prawie już zrezygnowałam z deskowania, a przez Twój projekt znowu się zachęciłam... :D