Oksymoron 12.05.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 heheh, bieli nigdy dosc,a kuchnie wyciszam wlasnie, bo ta wersja to szał projektowy bardziej niz realna potrzeba koloru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 19.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 oj a mi te kolory bardzo sie spodobaly i bardzo mi sie podoba caly Twoj dom i wiem, ze wykonczeniowka powali na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.06.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 kolory i kuchnia zapowiada się intrygująco. Szkoda, jeśli to rzeczywiście tylko szał projektowy...Chociaż biel jest ponadczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 28.09.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Z szoku nie mogę się otrząsnąć. Fajnie będzie, i odważnie. Fajny projekt. Będę dopingować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Szkoda, że nie ma ciągu dalszego, bo chętnie pozachwycałabym się fajnymi wnętrzami. Projekt bardzo mi się podoba. Podejrzewam, że wizualki wypaśne, wnioskując po tylu achach . Szkoda, że już nie widoczne.... Autorko wątku wróć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 12.03.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 a wrocę, podzielę się efektem PRAWIe wykonczonym, może jakos wieczorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 12.03.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 OKS, jakby ktos tu kiedyś przez przypadek zajrzał to poproszę o instruckje wstawiania zdjec, bo blondynka stara,a forum nowe...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Oksymoron, super, że wróciłaś. Masz na forum fanki Twoich wnętrz. Do zdjęć udało się trafić drogą dedukcji. Zdjęcia wrzuca się poprzez kliknięcie na ikonkę fotki (między kopertą i kliszą). Możesz wrzucić bezpośrednio z komputera - nie wchodzą duże pliki, zdjęcia są widoczne jako miniaturki. Możesz też kliknąć opcję "ze strony", wtedy wklejasz link bezpośredni i odhaczasz ten tekst, który tam jest. Ja wrzucam linki z imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 12.03.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Fajnie że wróciłaś, też należę do fanek tego typu domów, Zdjęcia można też wklejać tak: adres internetowy zdjęcia czekamy z niecierpliwością na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 12.03.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Oksymoron, super, że wróciłaś. Masz na forum fanki Twoich wnętrz. Do zdjęć udało się trafić drogą dedukcji. Zdjęcia wrzuca się poprzez kliknięcie na ikonkę fotki (między kopertą i kliszą). Możesz wrzucić bezpośrednio z komputera - nie wchodzą duże pliki, zdjęcia są widoczne jako miniaturki. Możesz też kliknąć opcję "ze strony", wtedy wklejasz link bezpośredni i odhaczasz ten tekst, który tam jest. Ja wrzucam linki z imageshack.us udało sie trafic? to moze juz mam nie wklejac?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 13.03.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 no nie da, sie probuje z picassy wklejac i jak widac bezskutecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 no nie da, sie probuje z picassy wklejac i jak widac bezskutecznie;) A w picasie wysłałaś to online? jesli tak to jak otworzy Ci się online obrazek musisz skopiowac jego adres tak aby miał https na początku i jpg na końcu i ten adres wstawić między [/img] Powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Oksymoron no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!! Z niecierpliwością czekamy! Lustro w wiatrołapie jest dzielone na pasy czy mi się wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 13.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 tak, podzielone na odcinki, raz,ze tak lubie, a dwa pan powiedzial,ze takiej tafli krzywej jak moje sciany to on nie wytnie.... najwyzsza tafla i tak jak widac mu nie wyszla i wiezie ją już od roku poproawioną,,,, widać zabładzil... dodawanie zdjec przez picasse nie dziala, musze przez forum agorowe wlpeiac, wiec chwile mi to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 13.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A w picasie wysłałaś to online? jesli tak to jak otworzy Ci się online obrazek musisz skopiowac jego adres tak aby miał https na początku i jpg na końcu i ten adres wstawić między [/img] Powinno zadziałać co to znaczy wyslalam online? wyslalam online,ale rozszerzenia jpg nie uwidzisz;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Moje marzenie się spełniło . Oksymoron, zdążyłam już wyśledzić zdjęcia Twoich wnętrz na gazecie... Piękny dom, rewelacyjne zdjęcia!!! Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć, bo pewnie te co widziałam to tylko garstka Pozdrawiam Edytowane 13 Marca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mam jeszcze jedną prośbę... Możesz zdradzić jakie to piękne fotele stoją w Twoim salonie i gdzie je nabyłaś? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 udało sie trafic? to moze juz mam nie wklejac?:D:D udało - mam Ciebie w "ulubionych" ale wklejać wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.03.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zdjecia oksymoron na gazecie????? A moge prosić o linka???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 13.03.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 opanowalam wklejanie, ufff;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts