pokerzysta 21.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 SZUKAM POMOCY Z POWODU JAK W TEMACIEniedawnio malowałem pokój, niestety gruntując ściany trochę zachlapałem unigruntem parapet z konglomeratuteraz pozostały na nim plamyJAK JE USUNĄĆ ??????PRÓBOWAŁEM SZOPEM, SZOPEM2000, KW.SOLNYM I NICMACIE NA TO RADE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 26.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jak nie dało rady nawet kwasiorem, to jest po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek_zory 05.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 SZUKAM POMOCY Z POWODU JAK W TEMACIE niedawnio malowałem pokój, niestety gruntując ściany trochę zachlapałem unigruntem parapet z konglomeratu teraz pozostały na nim plamy JAK JE USUNĄĆ ?????? PRÓBOWAŁEM SZOPEM, SZOPEM2000, KW.SOLNYM I NIC MACIE NA TO RADE???? unigrunt ladnie czysci rozpuszczalnik nitro, ale trzeba uwazac, zeby nitro nie zjadlo podloza. Z kafelek zmywalem i schodzilo idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 SZUKAM POMOCY Z POWODU JAK W TEMACIE niedawnio malowałem pokój, niestety gruntując ściany trochę zachlapałem unigruntem parapet z konglomeratu teraz pozostały na nim plamy JAK JE USUNĄĆ ?????? PRÓBOWAŁEM SZOPEM, SZOPEM2000, KW.SOLNYM I NIC MACIE NA TO RADE???? unigrunt ladnie czysci rozpuszczalnik nitro, ale trzeba uwazac, zeby nitro nie zjadlo podloza. Z kafelek zmywalem i schodzilo idealnie Pokerzysta pisał o konglomeracie. Co on ma wspólego z kafelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek_zory 05.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pokerzysta pisał o konglomeracie. Co on ma wspólego z kafelkami? wspolne sa plamy z unigruntu, czy teraz jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniec_kram 06.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 moze warto sprobowac srodkiem Mapeia Keranet - duzo mocniejszy od szopaLub jakims srodkiem na bazie rozpuszczalnikow np jest takie cos jak zmywacz do farb grafitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts