fanuc2 21.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witam serdecznie ,mam dom z lat 70 i jest to typowy kwadraciak piętrowy ze stropodachem i olbrzymią klatką schodową co zajmuje połowę domu.Planuje zlikwidowanie klatki schodowej i rozbudowanie ganku tak aby można było tam zrobić wejscie na piętro a obecną klatkę zagospodarować na dodatkowy pokój.Moje zapytanie brzmi czy będę musiął potrzebować pozwolenia na budowę domu czy tylko zgłoszenie o rozbudowie według nowych przepisów.Z poważaniem i z góry dziekuje za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Niezbędne jest pozwolenie na budowę. Inaczej nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanuc2 21.02.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 retrofooddzieki za odpowiedż ,troche mnie zmartwiłeś gdyż czytałem że można bedzie rozbudować na samo zgłoszenie wg nowych przepisów co teraz uchwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 uchwalili, ale dopiero poszło do senatu.poczekaj, aż wejdzie w życie.ale to praktycznie nic nie zmieni. Załączniki muszą być takie same. I takie same terminy na uprawomocnienie się zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanuc2 22.02.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dzieki serdeczne za odpowież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts