banko 21.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jak pozbyć się z listy " Zobacz swoje posty" tematu w którym się uczestniczyło jeśli nie mogę już na niego patrzeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jak pozbyć się z listy " Zobacz swoje posty" tematu w którym się uczestniczyło jeśli nie mogę już na niego patrzeć?? Kliknąć w link "Przestań śledzić ten temat", który jest na samym dole na każdej stronie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 21.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jak pozbyć się z listy " Zobacz swoje posty" tematu w którym się uczestniczyło jeśli nie mogę już na niego patrzeć?? Kliknąć w link "Przestań śledzić ten temat", który jest na samym dole na każdej stronie wątku Przykro mi dzisiaj nic nie wygrałeś. Może niezbyt precyzyjnie opisałem o co mi chodzi. Jest takie miejsce na stronie głównej "Zobacz swoje posty" i jak tam klikniesz pokazuje się lista tematów, w której uczestniczyłeś i na czewono kartecza obok tych, w których są nowe posty od Twojej ostatniej wizyty. Zależy mi na tym aby pozbyć się z tej listy tematów, którymi nie jestem już zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jak pozbyć się z listy " Zobacz swoje posty" tematu w którym się uczestniczyło jeśli nie mogę już na niego patrzeć?? raczej się nie da, to kwestia ustawień skryptu forum tak w ogóle to nie bardzo wiem w czym problem - w tematy które mnie nie interesują po prostu "nie wchodzę" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 22.02.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts