asizo 21.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Gdzie macie w Waszych kuchniach suszarkę do naczyń (na blacie obok zlewu, schowana w szafce)? A może w ogóle można obejść się bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 21.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 BEZ? - gdzieś to przecież musi obcieknąć, wyschnąć... U mnie zwyczajnie - w szafce nad zlewem. Niektórzy ze zmywarki wyjmują dopiero, jak wszystko suche. Ja na razie nie mam zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka13 21.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 jak nie miałam zmywarki to nigdy na suszarce się nie mieściły naczynia po obiedzie przy naszej 4-osobowej rodzinie. I wtedy miałam ją powieszoną nad zlewem. A teraz mam zmywarkę i wyjmuję dopiero jak są słuche - i powiem niesamowita wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 21.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Mając np zmywarkę nie potrzebna jest suszarka. Wystarczy odpowiednio dobrany zlew , np komora + ociekacz i to w zupełności wystarcza.Jeśli więc planujesz zakup zmywarki wytrzymaj troszeczkę , później suszarka jest zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 21.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a mnie stolarz zrobił suszarkę nad zlewem w takiej wąskiej szafeczce 40 cm i jestem z niej bardzo zadowolona, czasami myje się ręcznie jakieś drobne rzeczy i wtedy chowam je do szafki, a nie leżą na zlewie, natomiast kiedy dojdę do wniosku,że jednak suszarka już mi niepotrzebna po prosty wstawię dno i półeczkę i już mam zwykłą szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 21.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja sobie wymyśliłam suszarkę ukrytą pod żaluzją, obok zlewozmywaka i jestem z tego pomysłu bardzo zadowolona:) Pomimo, że mamy zmywarkę nie wyobrażam sobie życia bez suszarki... http://fotki.be-3.info/cache/2009-01-03/Budowa-431.jpg_595.jpghttp://fotki.be-3.info/cache/2009-01-03/Budowa-436.jpg_595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Suszarke mialam taka stawiana na blacie kilka miesiecy ale z niej nie korzystalam, wiec jest schowana. Korzystam glownie ze zmywarki. Obok zlewu mam metalowy kubek w dziurki z podstawka na sztucce (myje recznie duze noze i drewniane lyzki). Zlew jest 2 komorowy, wiec duzy gar lub miske odkladam w komorze do wyschniecia, gdy umyje recznie (takie duze gary i tak na suszarke sie nie miescily, a do takiej w szafce to nie ma szans zeby wszedl duzy garnek).Bardzo przydaje mi sie zlew 2 komorowy do suszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 http://fotki.be-3.info/cache/2009-01-03/Budowa-436.jpg_595.jpg bardzo fajny pomysł, Jolasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 http://fotki.be-3.info/cache/2009-01-03/Budowa-436.jpg_595.jpg bardzo fajny pomysł, Jolasia. Super-pierwszy raz widzę takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 22.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ja tez mam suszarke nad zlewem..pomimo zmywarki czasami sie przydaje.chyba ze ktos lubi wystawki na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 22.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mam podobnie jak Jolasia. Zlew pod oknem blisko rogu, a suszarka na bocznej ścianie w szafce, tyle że wiszącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 22.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Również mam suszarkę nad zlewem I jest ok. A zmywarka dopiero w planach ale znajomi mówią aby brać tylko 60tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Również mam suszarkę nad zlewem I jest ok. A zmywarka dopiero w planach ale znajomi mówią aby brać tylko 60tkę. Znajomi dobrze mowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Znajomi dobrze mówią!!! Ja nie chciałam mieć zmywarki wcale. wymyśliłam,ze na trzy osoby jest mi niepotrzebna. Małż się uparł nie wiem dlaczego bo raczej nie zmywał(wyjątkowo) Dwa miesiące po wprowadzeniu stała nieruszana. Aż któregoś dnia włączyłam. I pokochałam ją miłością pierwszą,to mój najlepszy przyjaciel w kuchni. Jeśli tylko możesz-teraz czy w przyszłości-warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mając np zmywarkę nie potrzebna jest suszarka. Wystarczy odpowiednio dobrany zlew , np komora + ociekacz i to w zupełności wystarcza. pozwolę sobie się nie zgodzić mimo zmywarki /dużej/ bardzo przydaje mi się suszarka - stoi obok zlewu prawie codziennie myję ręcznie drewniane sztućce, ręcznie malowane kubeczki, itp. a drewniane deski do krojenia leżąc na ociekaczu nie wyschną porządnie, muszą stać - właśnie w suszarce galka - podzielam zachwyt pisałam krótko przed Świętami - kocham moją zmywarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Również mam suszarkę nad zlewem I jest ok. A zmywarka dopiero w planach ale znajomi mówią aby brać tylko 60tkę. Znajomi dobrze mowia ! Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 [a drewniane deski do krojenia leżąc na ociekaczu nie wyschną porządnie, muszą stać - właśnie w suszarce : dla chcącego nic trudnego, ja swoje susze na ociekaczu jak bardzo denerwuje mnie ich widok to wycieram scierką do sucha i wstawiam na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 [a drewniane deski do krojenia leżąc na ociekaczu nie wyschną porządnie, muszą stać - właśnie w suszarce : dla chcącego nic trudnego, ja swoje susze na ociekaczu jak bardzo denerwuje mnie ich widok to wycieram scierką do sucha i wstawiam na swoje miejsce mnie widok desek nie denerwuje duże, drewniane deski, muszą porządnie wyschnąć, zanim się je gdziekolwiek schowa wytarcie ściereczką mokrej deski nic nie da, tym bardziej, gdy schowa się ją do szafki/szuflady, gdzie nie może "doschnąć" bo dostęp powietrza jest ograniczony i leżąc przylega jedną powierzchnią do spodu szafki/szuflady no, chyba, że w tej szufladzie są "na stojąco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 moje maja swoje miejsce na blacie oparte o sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 23.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Deski drewniane też mam oparte o ścianę i sobie schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts