les111 22.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam,mam pytanie czy ktoś układał /kleił/deskę barlinecką na płytach osb.Mam zamiar ułożyć deskę na schodach,a mianowicie najpierw obłożyć trepy płytą z osb a potem na to deska jednak nie wiem czy układać ją bezklejowo czy kleić,zdjęcia mile wdziane,z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Po co Ci plyta osb.Jak bedziesz kleil deske to na schody i juz(nie zapomnij zagruntowac) .To Sa trzy warstwy .bedzie cieplo. Pozdr. Decyzja nalezy do inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 a bezklejowo to znaczy jak? Pływająco? Nie "spłyną" Ci te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 23.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pierwsze słyszę -deskę na schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pierwsze słyszę -deskę na schody? Było było - o ile dobrze pamiętam to i panele ludzie chcą kłaść na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 23.02.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pierwsze słyszę -deskę na schody? no,to takie moje widzimisie,więc dlaczego barlinek w swym asortymencie ma listwę schodową wykończeniową do krawędzi,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 23.02.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 a bezklejowo to znaczy jak? Pływająco? Nie "spłyną" Ci te schody? na trepy,stopnie rozumiem że na klej ale chciałem ułożyć deskę na powierzchni między pierwszą a drugą kondygnacją schodów,wtedy uzyskam ten sam rodzaj podłogi co na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts