armand77 22.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tynk Cementowo-wapienny wciaz jest duzym konkurentem Tynku Gipsowego z agrgatu. Prosty sklad zaprawy tradycyjnej (woda,wapno,piasek,cement) pozwala w bardzo duzym stopniu obnizyc cene materialu a zawartosc wapna hydratyzowanego daje wiekszy wspolczynnik bakteriobujczy. Porownywujac oba produkty wymienie kilka zalet TYNK TRADYCYJNY+cena materialu+wieksze oddychanie scian+zabezpieczenie scian od bakteri wolnoustrojow (grzybow) TYNK GIPSOWY Z AGREGATU+wieksza gladkosc scian ok.15%+szybkosc wykonania ok 4x szybciej+wiekszy porzadek (czystosc) podczas wykonywania pracy wszystkich zainteresowanych uzytkownikow tego forum zapraszam na wymiane doswiadczen, wiedzy i pogladow; ) -------------------------------------------------------------------------------------mail: [email protected] tel.506 434 718 -------------------------------------------------------------------------------------Przyszlych Inwestorow zapraszam do wspolpracy Jestesmy firma remontowo-budowlana ktora w okolicach W-wy zachodniej wykonuje -tynki tradycyjne-tynki na bazie piasku kwarcowego-tynki na bazie piasku mulkowatego-tynki z agregatu-tynki elewacyjne-tynki ozdobne, mozaikowe itp. NASZ ADRES ---------------------------------------------------DOBRY DOM Nowe Mostki 40 96-500 Sochaczew tel. 506 434 718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalxxx 22.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 wspomniales o cenie materialu a czy robocizna rozni sie cena miedzy jednym a drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalxxx 22.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ???????????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtLuk 23.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ?? _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 25.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a dlaczego rozmawiacie na temat ceny..ja 2 razy przeczytałam 1 post i ceny nigdzie nie widze.. coś z oczami mam czy co..?od razu informacje proszę- tynki wew, cem-wap, okolice legionowa, gm. Wieliszew.. materiał+ robocizna- z metra i obróbki okien itp.. prosze o informacje jesli to możliwepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 26.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Tynk cem-wap jest lepszy od gipsoewgo,mozna stosowac wszedzie,w kazdych warunkach. Ma właściwosci antyseptyczne,w Polskich warunkach poprawia mikroklimat pomieszczenia. Gipsowe sa dobre tam gdzie bedzie klima. Cem-wapienne(a wcześniej tylko wapienne) znane sa od lat i sie sprawdziły. Co jest lepsze,maslo czy margaryna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 26.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 26.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 26.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a ta cena to sama robocizna jak rozumiem..? a co z materiałem- a może to juz w cenie- :) no i kto zapewnia materiał- wykonawca czy inwestor?? Legionowo i okolice to teren wystarczająco bliski do pracy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 26.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a ta cena to sama robocizna jak rozumiem..? a co z materiałem- a może to juz w cenie- :) no i kto zapewnia materiał- wykonawca czy inwestor?? Legionowo i okolice to teren wystarczająco bliski do pracy..? 16 to robocizna,mam dobra oferte na materiał maxita,zmateriałem wyjdzie około 23 zł. Legionowo odpowiada i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 26.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 świetnie..w takim razie proszę o namiary na priva- telefon jakis itp.. jak wyjdę juz na prostą i zbliżać sie będzie czas tynków to odpowiednio wczesniej chętnie sie odezwę- a jaki ewentualny termin wchodzi w rachubę??czy będzie można dostać namairy na inwestoró korzystających z Pana pracy- żeby zerknąc, usłyszec dobre słowo:)? w cenie materiału jak rozumiem jest juz wszystko co trzeba (miesza sie jeszcze tynki z piaskiem- czy juz są gotowe mieszanki i tylko wode się dodaje..?) pozdrawiam i czekam na dane do kontaktuMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 27.02.2009 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 z pod pacy kolego to mozesz sobie robic u siebie w piwnicy dzisiaj Tynki robi sie wciaz prosta metoda ale po drutach albo po listwach a co do ceny Tynkow hmm zarowno jak i ekip tynkarzy jak i ceny sa rozne a wyodrebnic uczciwa a zarazem znajaca sie na robocie chyba nie jest trudno wystarczy zadac przez telefon kilka pytan.... a jakich o tym napisze w nastepnym poscie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 28.02.2009 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 ARMAND77 W Dzisiejszych czasach z pod pacy to inwestor nawet w piwnicy sobie nie zyczy wiec nie wykorzystujmy niewiedze okreslen ekip tynkarkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 28.02.2009 03:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 z pod pacy kolego to mozesz sobie robic u siebie w piwnicy dzisiaj Tynki robi sie wciaz prosta metoda ale po drutach albo po listwach a co do ceny Tynkow hmm zarowno jak i ekip tynkarzy jak i ceny sa rozne a wyodrebnic uczciwa a zarazem znajaca sie na robocie chyba nie jest trudno wystarczy zadac przez telefon kilka pytan.... a jakich o tym napisze w nastepnym poscie ; ) ARMAND77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 28.02.2009 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 z pod pacy kolego to mozesz sobie robic u siebie w piwnicy dzisiaj Tynki robi sie wciaz prosta metoda ale po drutach albo po listwach a co do ceny Tynkow hmm zarowno jak i ekip tynkarzy jak i ceny sa rozne a wyodrebnic uczciwa a zarazem znajaca sie na robocie chyba nie jest trudno wystarczy zadac przez telefon kilka pytan.... a jakich o tym napisze w nastepnym poscie ; ) ARMAND77 Wkoncu to forum jest po to zyby CHOCIAZ uczciwie porozmawiac prawda? nie poto mecze sie nad klawiatura klikasjac literki, opisujac swoja wiedze zeby uzytkownika walic scieme...........:-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 28.02.2009 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 17zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 28.02.2009 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 haha..ja wybieram maślane- najlepiej bułeczki wybieram też tynki cem- wap, bo dla mnie mają zaletę- podnoszona przez zwolenników tynków gipsowych cecha(wg niektórych wada) tynków cem- wap, czyli ich porowatość/faktura/chropowatość.. dla mnie to ma urok dużo większy niż tak czasem wychwalana idelanie głądka powierzchnia t. gipsowych. ale o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma to co lubi. ja chciałabym tynki cemwap, ale... ceny jak nie widzę tak nie widzę.. może odezwie się autor wątku i mi odpowie..? To mi sie podoba A cena za tynk CW to 16zł/m2 Rapóweczke taka chropowata,spod pacy zrobimy po 14 z pod pacy kolego to mozesz sobie robic u siebie w piwnicy dzisiaj Tynki robi sie wciaz prosta metoda ale po drutach albo po listwach a co do ceny Tynkow hmm zarowno jak i ekip tynkarzy jak i ceny sa rozne a wyodrebnic uczciwa a zarazem znajaca sie na robocie chyba nie jest trudno wystarczy zadac przez telefon kilka pytan.... a jakich o tym napisze w nastepnym poscie ; ) ARMAND77 Wkoncu to forum jest po to zyby CHOCIAZ uczciwie porozmawiac prawda? nie poto mecze sie nad klawiatura klikasjac literki, opisujac swoja wiedze zeby uzytkownika walic scieme...........:-\ z pod pacy kolego to mozesz sobie robic u siebie w piwnicy dzisiaj Tynki robi sie wciaz prosta metoda ale po drutach albo po listwach a co do ceny Tynkow hmm zarowno jak i ekip tynkarzy jak i ceny sa rozne a wyodrebnic uczciwa a zarazem znajaca sie na robocie chyba nie jest trudno wystarczy zadac przez telefon kilka pytan.... a jakich o tym napisze w nastepnym poscie ; ) ARMAND77 Wkoncu to forum jest po to zyby CHOCIAZ uczciwie porozmawiac prawda? nie poto mecze sie nad klawiatura klikasjac literki, opisujac swoja wiedze zeby uzytkownika walic scieme...........:-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reformG 28.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 witam serdecznie mam do wykonania 300m2 tynków,prosze o kontakt w sprawie cen i czy macie wolny terminy na początku kwietniadziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 01.03.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 witam serdecznie mam do wykonania 300m2 tynków,prosze o kontakt w sprawie cen i czy macie wolny terminy na początku kwietnia dziekuje ARMAND77 Ja rowniez witam serdecznie Na temat ceny naszych uslug pisalem juz wczesniej nie pisze ich na ramach tego forum z przyczyn marketingowych inaczej mowiac nie chce przystapic do wyscigu KTO DA MNIEJ wkoncu to nie o to chodzi Jezeli ktos chce zasiegnac wiekszej informacji o naszej firmie prosze o osobisty kontak mail: [email protected] lub tel 506-434-718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 01.03.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 DOBRY DOMNowe Mostki 4096-500 Sochaczew [email protected]tel.506-434-718 ------------------------------------------------------------------------------------------------ARMAND77 Obiecalem ze utworze posta na tematWYBOR EKIPY TYNKARZY Sezon wiosenny to sezon na wykonanie prac tynkarskichWielu z Was napewno zastanawia sie nad sposobem weryfikacjiz posrod wielu ludzi swiadczacych te uslugi. Najwiekszym glosem ktory przemawia nam do podjecia decyzji jest chyba -cena poznej-jezeli jest mozliwy widok poprzednio wykonanej pracy przez dana ekipe-a gdy wizerunek tynkarzy nie przypomina starych pijaczkow to juz wogole jest super Czesto mi sie zdaza ze inwestor przed podpisaniem umowy probuje zadawac dziwne pytania zwiazane z pracaa to jak robimy to.. albo jak robimy tam to.. tz proba mojej wiedzy na temat sztuki budowlanej ja dzis podam kilka pytan ktore mozna nawet przez tel skierowac do wykonawcow i sprawdzic ich wiedze a zarazem zweryfikowac tych b.b.bardzo tanich szybkich i solidnych; ) -jaka jest najnizsza (bezpieczna) temperatura powietrza do wykonania tynkow-jaka jest bezpieczna grubosc tynkow cementowo-wapiennych-po wykonaniu pracy przy przylorzeniu poziomnicy jaki jest dopuszczalny odchyl pionu-jaki okres gwarancji moze Pan mi udzielic na wykonana prace-czy moze Pan mi podac swoj regon nip na potwierdzenie Pana LEGALNOSCI BYC MOZE NIE ZDAJEMY SOBIE Z TEGO SPRAWY ALE CZY ZASTANAWIALISCIE SIE JAKA KARA CZEKA NAS NA ZLECENIE PRACY EKIPA DZIALAJACYM W SZAREJ STREFIE POMYSLOWYCH WYKONAWCOW PROSZE O DOLACZENIE DO TEGO POSTU I ZASUGEROWANIA KILKA PYTAN KTORE INWESTOR MOZE ZADAC DO WYKONAWCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts