Ew-ka 20.05.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dzisiaj mój małzonek po wyjściu z łazienki ( o 6 rano !!!) podszedł do mnie -szykowałam kawke i śniadanko -przecież roboty na budowie mnóstwo -, a dewiza nasza jest -wcześniej wstawać -sporzej chodzić !!!)-więc podszedł do mnie , przytulił i szepnął mi do uszka :dziękuje ,że jesteś ....... ..... czyż życie nie jest piękne ,albo raczej jego chwile ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ew-ciu, masz Cudownego Męża a On ma Wspaniałą Żonę, która to docenia i której miłość dodaje skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dziękuje ,że jesteś ....... pieknie ..... czasem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 28.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Życie jest piękne, ponieważ jest niepowtarzalne Ponieważ nie powtórzy się ani jedna jego minuta, ani jednej sekundy nie przeżyjemy raz jeszcze. I dlatego nie można znudzić się życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 28.05.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 życie jest piękne, bo w każdym jego calu odnajdujesz powód do szczęścia, nic nie dzieje się bez powodu, wszystko ma swój sens, wynosisz z niego wiele nauki a także wnosisz coś od siebie do tej harmonijki. życie jest piękne, bo cały świat pomaga nam w tym, aby piękne było. życie jest piękne.. bo jest piękne. można spotkać tyle nowych wrażeń, można osiąść na laurach i pozostać przy czymś do czego się przywiązało, można odkrywać coraz to nowsze smaczki, tego się nie da opisać. życie jest piękne, bo nawet gdy czeka nas upadek, to podnosimy się po to, żeby dotknąć chociaż jednego promienia słońca. bo jeżeli tego pragniemy to taniec śmierci może nas ominąć na długie lata. bo tu jest miłość. bo tu jest przyjaźń, przyjaźń to miłość, miłość to życie, a życie to wszystko co każdy z nas posiada. życie to dar własnej woli, dzięki któremu nie zachowujemy się jak roboty. życie jest czymś pięknym, bo nieważne kim się jest, ile się ma lat(5-100) zawsze wyraża się jego piękno słowami pochodzącymi od serca. Czemu dla mnie życie jest piękne? - Bo tu jest ktoś kogo kocham - Bo tutaj jestem przez kogoś kochany - Bo nigdzie indziej nie wyjdę sobie rytualnie za pozwoleniem mojej kochanej żonki co sobotkę do lasu na 2 godzinny spacer z jointem i słuchawkami na głowie - Bo to coś czego sam nie jestem w stanie opisać - Bo to miłość Kiedyś moja matka mi powiedziała taki cytacik, coś w tym rodzaju "niebo nie zwala nam się na głowę, żeby patrzeć jak upadamy i cierpimy, ale by patrzeć jak w chwale się podnosimy" i mimo iż z matką często wpadałem w konflikty itp. to za te słowa zawsze jej byłem wdzięczny, bo to jest chyba sens wszystkiego. - Bo dla każdego jest piękne - Bo cały świat pomaga nam spełnić nasze marzenia i możnaby duużo wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Pieknie napisales (as) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 29.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 łeś ;]aż sam się dziwię, że mi się tak ładnie udało ;ddziękuję;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 29.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Dobrze to ująłeś, fio. W ogóle masz dar właściwego ujmowania rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 02.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ale Wam zazdroszcze... I zycze, zebyscie zawsze tak mysleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a Ty co Forest? run run run , go Forest!!!! dla zrozpaczonych , czego jednoznacznieu Ciebie nie podejrzewam sa inne watki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 13.10.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Zrozpaczona juz nie jestem Tylko na smutno pogodzona z rzeczywistoscia. Tak tez da sie zyc. A tym, ktorzy uwazaja, ze zycie jest piekne naprawde zazdroszcze i zycze, zeby zawsze tak mysleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2005 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Forest , zycze i Tobie tego samego Kochana , w zyciu tak juz jest , raz na wozie raz pod wozem . Kazdy ma slabsze dni , ba nawet lata. Pogodzenie to tez wazna sprawa .Bardzo wazna. Codziennie musimy sie z czyms godzic , na cos przymknac oko . O zyciu mowimy , o zyciu Jesli chcesz o czyms pogadac , dam Ci moj nr GG Dziewczyno , byc moze najgorsze masz za soba i teraz moze byc tylko lepiej , musi tak byc .Przeciez dno bylo osiagniete, tak to zrozumialam ps .pogadanie z kims obcym i jednoczesnie takim , kogo nie widzielismy i nie zobaczymy czasem przynosi dobre wyniki Arbuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 15.10.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Rrmi, dziekuje za dobre slowo. Owszem, bylam w strasznym dolku, ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Duzo sie wtedy nauczylam a i ksiazke mi sie napisalo o tym wszystkim i zeby dopelnic szczescia ta ksiazka nawet znalazla wydawce. A teraz jest tak normalnie po prostu. Nie uwierzylam nagle, ze zycie jest piekne i pelne sensu, ze ludzie sa wspaniali, Bog czuwa nad swoimi dziecmi i takie inne. Nauczylam sie zyc bez tego i jest dobrze. Pewnego rodzaju relatywizm, fatalizm i zwatpienie pozostanie we mnie chyba juz na zawsze, ale juz wiem, ze z tym da sie zyc. Szkoda, ze nie mam gg, poniewaz chetnie porozmawialabym z Toba. Jestes bardzo inteligentna osoba i mysle, ze duzo moglabym sie od Ciebie nauczyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.. 18.10.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Relatywizm , fatalizm i zwatpienie tez mina . Zobaczysz . Najgorsze , ze pozostaje taki ciezar doswiadczenia . Powiem Ci , ze sie przydaje A wykorzystujac juz Twoje doswiadczenie w pisaniu , to mam tez scenariusz . Moze jakies wydawnictwo zalozmy , pozbieramy zakrecone historie? buziaki I ja dziekuje za komplementa , ale nie zasluguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 19.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Wlasne wydawnictwo to niestety nie jest lekki kawalek chleba, ale z drugiej strony autor zarabia chyba najmniej na wlasnej ksiazce wiec moze jednak warto. Zobacze jak sie bedzie sprzedawac moj debiut . Na pewien scenariusz tez mam pomysl. Moze zalozymy jakis bank pomyslow? I jeszcze dwa filmiki krotkometrazowe chodza mi po glowie. Szkoda, ze juz czasu nie starcza na spelnianie marzen, ale moze kiedys... Rrmi, to nie komplementy. To fakty. I w ogole na tym forum jest wielu fajnych, myslacych i zaradnych ludzi. Podoba mi sie tu, choc glownie czytam. Na pisanie nie starcza juz czasu. Teraz sobie choruje, wiec czesciej tu zagladam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A od kiedy bedzie w sprzedzy i troche wiecej danych jesli mozna Bardzo chetnie doloze sie do Twojego finansowego sukcesu Tak wiec tytul i autor , poprosze , moze byc na priva Milego dnia i zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 20.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ksiazka ma sie ukazac w listopadzie, o ile wydawnictwo wyrobi sie. Nie ma sie co oszukiwac, nie jestem dla nich priorytetem Zaraz wysle Ci na pm tytul. Bedzie mi milo jesli przeczytasz, chociaz mam pelna swiadomosc, ze moze sie raczej nie spodobac. Sama w tej chwili mam w stosunku do niej mieszane uczucia. Zbyt duzo w niej rozpaczy, emocji itp. No, ale przynajmniej jest szczera. Rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.10.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ksiazka ma sie ukazac w listopadzie, o ile wydawnictwo wyrobi sie. Nie ma sie co oszukiwac, nie jestem dla nich priorytetem Zaraz wysle Ci na pm tytul. Bedzie mi milo jesli przeczytasz, chociaz mam pelna swiadomosc, ze moze sie raczej nie spodobac. Sama w tej chwili mam w stosunku do niej mieszane uczucia. Zbyt duzo w niej rozpaczy, emocji itp. No, ale przynajmniej jest szczera. Rowniez pozdrawiam Forest a ja mogę prosić o info. z tytułem książki. A uczucia mieszane na temat swojego dzieła, tak sobie myślę, że to chyba normalka. Często tak bywa , że zachwycamy się tym co stworzymy a potem przychodzi taka chwila powątpiewania... pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 20.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 EDZIA - wyslalam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dostałam - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts