Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego ?ycie jest pi?kne?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 95
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Bardzo zaluje , ze nie da sie opowiedziec pieknej muzyki.

Kiedy slucham Mike Oldfielda , ostatniej , jeszcze cieplej plyty

Lights&Shade , to tak sobie tez mysle , ze zycie piekne jest .

:p

Namiawiam na piosenke First Steps , by poczuc , jakie to piekne :D

...i ksiazke mi sie napisalo o tym wszystkim i zeby dopelnic szczescia ta ksiazka nawet znalazla wydawce....

Pozdrawiam

Witaj Forest dopiero teraz zajrzałam tu do Was :oops: Też bardzo chętnie przeczytam Twoją książkę, jeśli tylko podasz mi namiary na nią. Pozdrawiam ciepło w ten listopadowy wieczór :) i pozostawiam z pozytywnymi myślami :)

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
W zyciu musi byc dobrze i niedobrze, bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze- ks Jan Twardowski

Forest jesli czytasz, to zycze Ci wiele sukcesow, mam nadzieje, ze nastapila zmiana na lepsze :)

...jesli czytasz, to czy moge prosic Cie o namiary na ksiazke, a moze kogos z forumowiczow?

Witaj Anulka1 :D Nastapila zmiana na lepsze. To znaczy, wszystko jest, jak bylo, ale nauczylam sie z tym zyc :D I nawet wykorzystywac to na moja korzysc. Ksiazka juz sie ukazala. Tytul Maluszek, autor Majka Palewska.. Milo mi bedzie, jak przeczytasz.

Dziekuje za zainteresowanie i zycze wszystkiego najlepszego :D

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
janrenovate no z tym bym polemizował. Każdy chyba wie co go czego, nie jest to żadna niepodzianka. Na samym końcu jest ąmierć, nicość i niebyt. :cry:

No i gdzie tu życie jest piękne skoro tylko taka perspektywa isnieje dla nas.[/b]

Gadanie Marcinie:P

Nic nie jest w życiu takie oczywste,śmierc i owszem,ale nie wiemy co później??

.....................................................................

Umiemy zyc obok zła.....

nauczmy sie zyc obok siebie