rrmi 21.10.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzieki , ja tez dostalam . Mam kilka pytan , ale na priva napisze , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 21.10.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Odpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Bardzo zaluje , ze nie da sie opowiedziec pieknej muzyki. Kiedy slucham Mike Oldfielda , ostatniej , jeszcze cieplej plyty Lights&Shade , to tak sobie tez mysle , ze zycie piekne jest . Namiawiam na piosenke First Steps , by poczuc , jakie to piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ...i ksiazke mi sie napisalo o tym wszystkim i zeby dopelnic szczescia ta ksiazka nawet znalazla wydawce.... Pozdrawiam Witaj Forest dopiero teraz zajrzałam tu do Was Też bardzo chętnie przeczytam Twoją książkę, jeśli tylko podasz mi namiary na nią. Pozdrawiam ciepło w ten listopadowy wieczór i pozostawiam z pozytywnymi myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 20.11.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Witaj anSi Odpowiedzialam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Życie jest piękne bo boli. Gdyby nie bolało niewiedzielibyśmy co znaczy piękne. Życzę wszystkim aby przeżyli pięknie swoje życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka1 03.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 W zyciu musi byc dobrze i niedobrze, bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze- ks Jan Twardowski Forest jesli czytasz, to zycze Ci wiele sukcesow, mam nadzieje, ze nastapila zmiana na lepsze ...jesli czytasz, to czy moge prosic Cie o namiary na ksiazke, a moze kogos z forumowiczow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 04.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 W zyciu musi byc dobrze i niedobrze, bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze- ks Jan Twardowski Forest jesli czytasz, to zycze Ci wiele sukcesow, mam nadzieje, ze nastapila zmiana na lepsze ...jesli czytasz, to czy moge prosic Cie o namiary na ksiazke, a moze kogos z forumowiczow? Witaj Anulka1 Nastapila zmiana na lepsze. To znaczy, wszystko jest, jak bylo, ale nauczylam sie z tym zyc I nawet wykorzystywac to na moja korzysc. Ksiazka juz sie ukazala. Tytul Maluszek, autor Majka Palewska.. Milo mi bedzie, jak przeczytasz. Dziekuje za zainteresowanie i zycze wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka1 04.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dziekuje za tytul, przeczytalam o czym jest ksiazka, chetnie zapoznam sie ze sposobem spojrzenia na wspolczesne problemy swiata przez ludzi samotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Bo są dzieci, które nam pokazują jak absurdalnie my, dorośli, żyjemy i co jest naprawdę ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.05.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zycie jest piekne bo pełne tajemnic,nie wiemy co nas spotka,czeka.Uwielbiamy niespodzianki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 30.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 janrenovate no z tym bym polemizował. Każdy chyba wie co go czego, nie jest to żadna niepodzianka. Na samym końcu jest ąmierć, nicość i niebyt. No i gdzie tu życie jest piękne skoro tylko taka perspektywa isnieje dla nas.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.05.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Forest, a jakie wydawnictwo, lub podaj nr ISBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 01.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Tomek1950 - wydawnictwo PIW, ale numeru ISBN nie pamietam, a nie mam ksiazki pod reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzięki, znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 janrenovate no z tym bym polemizował. Każdy chyba wie co go czego, nie jest to żadna niepodzianka. Na samym końcu jest ąmierć, nicość i niebyt. No i gdzie tu życie jest piękne skoro tylko taka perspektywa isnieje dla nas.[/b] Gadanie Marcinie:P Nic nie jest w życiu takie oczywste,śmierc i owszem,ale nie wiemy co później?? ..................................................................... Umiemy zyc obok zła..... nauczmy sie zyc obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts