marecki6 22.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam wszystkich, wlasnie jestem razem z zonka na etapie zakupu mieszkanka... w docelowym budynku przewidziano ogrzewanie gazowe ale z dwoma glownymi kotlowniami a nie piecami dwufunkcyjnymi w kazdym mieszkaniu ... oczywiscie kazde mieszkanie bedzie mialo liczniki poboru ciepla ...jak to wychodzi - czy lepiej wychodzi opcja z piecem dwufunkcyjnym czy system takich centrlnych kotlowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam wszystkich, wlasnie jestem razem z zonka na etapie zakupu mieszkanka... w docelowym budynku przewidziano ogrzewanie gazowe ale z dwoma glownymi kotlowniami a nie piecami dwufunkcyjnymi w kazdym mieszkaniu ... oczywiscie kazde mieszkanie bedzie mialo liczniki poboru ciepla ...jak to wychodzi - czy lepiej wychodzi opcja z piecem dwufunkcyjnym czy system takich centrlnych kotlowni ? Obydwa rozwiązania mają plusy i minusy. Zorientuj się ile będziecie płacić za obsługę tej kotłowni. Pewnie mniej niż za serwis swojego kotła, ale warto sprawdzić. Teoretycznie to powinno być tańsze i wi ecej miejsca w domu no i mniej kłopotów w razie awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 23.02.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no to mnie pocieszyles ... jakas pozytywna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts