przemekaps 22.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam Wszystkich, i proszę o pomoc. Jesteśmy z żoną w trakcie podjęcia decyzji o zakupie projektu APS 153. Spotkaliśmy się z architektem, który potwierdził zgodność projektu z planem zagospodarowania przestrzennego. Sam projekt nam sie bardzo podoba i idealnie pasuje do wymiarów działki do szczęścia jednak brakuje nam zobaczyć go "na żywo" w realu. Dodam tylko, że pierwszy projekt Dom w winorośli 2 bardzo nam się podobał do chwili kiedy weszliśmy do środka i zobaczyliśmy "salon" - 20 metrów to zdecydowanie za mało.Zwracamy się więc z ogromną prośbą o pomoc w zlokalizowaniu takiego projektu gdzieś w okolicach Warszawy bądź maxymalnie w promieniu 100 km. Za każdą pomoc i rady będziemy wdzięczni pzdr Czy ktoś posiada projekt APS 153 najlepiej ukończony, gdzieś w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 06.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam! Poszukuję osoób, które mają zamiar lub już wybudowały dom APS 153. Interesuje mnie wszystko - począwszy od kosztów budowy, skończywszy na zdjęciach i opiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandzago 12.04.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam:) Jestem na etapie stanu surowego zamkniętego APS 153. Chętnie podziele sie opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 13.04.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam:) Jestem na etapie stanu surowego zamkniętego APS 153. Chętnie podziele sie opinią a czy mogę wiedzieć ile kosztował stan surowy zamknięty (mury, dach), bo w internecie podają cene 140 tys. i zastanawia mnie na ile to jest realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandzago 13.04.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 U mnie koszt stanu surowego wyniósł 200 tys. Dom zbudowany z pustaków ceramicznych POROTHERM 30 P+W, pokryty dachówką RuppCeramika Sirius kolor antracyt. Dodatkowo( czego w projekcie nie było) izolacja fundamentów polistyren ekstrudowany XPS gr. 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts