Gość marial 03.11.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Mam wysoko wodę gruntową (ok. 1m). Potrzebuję namiary na firmy produkujące szczelne szamba (betonowe lub PCV) w okolicy Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Butrans, ale dość drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 03.11.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Mam namiary na 1 firmę mogę podać namiary na maila (skan ich oferty). Czy drogo nie wiem ale od czegoś trzeba zacząć. Jeżeli chcesz to podaj adres e-mail to prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość marial 06.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 oczywiście, że chcę: [email protected] Z góry piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts