butterfly 22.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 NIe mogę nawet zdjęcia wkleić, uśmieszki też nie działaja.Zniknął mój awatarek...Co się dzieje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 22.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 NIe mogę nawet zdjęcia wkleić, uśmieszki też nie działaja. Zniknął mój awatarek... Co się dzieje...? Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 22.02.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A no właśnie widze że u innych działa a u mnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 NIe mogę nawet zdjęcia wkleić, uśmieszki też nie działaja. Zniknął mój awatarek... Co się dzieje...? jakiej przeglądarki używasz ? avatar zniknął z serwera ["The requested URL /uploads/cavt45e81d5a9a20c.jpg was not found on this server"] - tak bywa, dlatego obrazki warto mieć zapisane na komputerze i korzystać z serwerów foto http://www.skazanynasmierc.pl/uploads/cavt45e81d5a9a20c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A no właśnie widze że u innych działa a u mnie nie... Może zasznij od wyczyszczenia ciasteczek w przeglądarce? To czasem pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 22.02.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Używam Mozilli Firefox Dzięki za rady ale na razie nie pomaga.. Zacznę od ciasteczek... tylko podpowiedzcie laikowi... jak, gdzie i z czym to się je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Używam Mozilli Firefox sprawdź, czy masz właczoną obłsugę JavaScript na górnym pasku: Narzędzia > Opcje > Treść powinno to wyglądać tak: http://screeny.pl/65657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 22.02.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Miałam to ostatnie jeszcze zaznaczone ale zrobiłam tak jak to pokazałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.02.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Miałam to ostatnie jeszcze zaznaczone ale zrobiłam tak jak to pokazałes czyli miałaś dobrze ustawione; ja wyłączam obsługę Javy [tak bezpieczniej], ale bez niej nie można np. wejść na czat nie wiem, co może być przyczyną Twych problemów - BBcode masz włączony, obsługę JavaScript też powino działać, najpóźniej po zamknięciu i ponownym otwarciu przeglądarki.. mając otwartą stronę muratora, po kliknięciu Narzędzia > Informacje o stronie można sprawdzić ważność ciasteczek >> http://screeny.pl/66068 dla 1000% pewności można je wyczyścić na karcie Bezpieczeństwo > Wyświetl ciasteczka, zaznaczajc i usuwając je [nastąpi wylogowanie] ale przy ustawieniach jak na linku powyzej powinno się to robić samo, przy zamykaniu przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 23.02.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No i fajnie, wyczyściłam wszystkie ciacha i nadal nic.... Obawiam się, że nie pozostanie mi nic innego tylko format.... Chyba, że ktoś coś jeszcze podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 23.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 masz przecież na pokładzie przeglądarkę IE. Sprawdzałaś, czy w niej to samo sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No i fajnie, wyczyściłam wszystkie ciacha i nadal nic.... Obawiam się, że nie pozostanie mi nic innego tylko format.... Chyba, że ktoś coś jeszcze podpowie. A byłeś wylogowany jak je czyściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Obawiam się, że nie pozostanie mi nic innego tylko format.... Hmmm.. masz za dużo wolnego czasu ? Sprawdź w innych przeglądarkach - jeśli tam działa, to znaczy że masz problem z Firefoxem wtedy zapisz sobie "Zakładki" z Firefoksa i ewentualnie inne ustawienia zamknij i odinstaluj FF zrestartuj komputer, ściągnij nowy >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox zainstaluj i powinno hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 23.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam jestem Nowa. Czy moze mi ktos pomóc? Załozyłam linki do dziennika i komentarzy,ale niestety nie idzie w nie wejsć.Wyswietla sie ze nie ma tekiej strony. Nie wiem ,czy piszę w dzienniku,czy w komentarzach hmmm,chyba juz wszystko pokreciłam ...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Załozyłam linki do dziennika i komentarzy,ale niestety nie idzie w nie wejsć.Wyswietla sie ze nie ma tekiej strony. uporządkowałem te wątki, komentarze sa w "Komentarzach" poniżej masz gotowe linki do wklejenia w podpisie [url=http://forum.muratordom.pl/dziennik-justi,t152247.htm]Dziennik Justi[/url] [url=http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika-justi,t152721.htm]Komentarze[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 23.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wow,dzięki wielkie Nie na darmo mówią ze jestem Miszczką od pomieszania wszystkiego ...jeszcze jedno pytanko Dlaczego teraz nie wyswietla mi sie Dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wow,dzięki wielkie Nie na darmo mówią ze jestem Miszczką od pomieszania wszystkiego ...jeszcze jedno pytanko Dlaczego teraz nie wyswietla mi sie Dziennik? Bo źle skopiowałaś. Klamerki brakuje na początku pierwszego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 23.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O jest!!! Dzieki bardzo No tak...tak to jest jak predzej robie niż myslę Dzieki,mam nadzieje że sie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 23.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wiesz co Ponury, ty jednak jesteś wielki. Spróbowałam przy Internet Explorer i działa!!!!!!!!!!!! Wielki ukłon za cierpliwość *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wiesz co Ponury, ty jednak jesteś wielki. Spróbowałam przy Internet Explorer i działa!!!!!!!!!!!! Wielki ukłon za cierpliwość *) moment.. Joshi i Geguś też na podium stoją spróbuj z tym nowym FF i napisz czy działa choć osobiście polecam Operę >>> http://pl.opera.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts