BOHO 11.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dlatego 79-latek powinien zająć się grą w domino z sąsiadem, a nie kredytami w bankach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 11.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ale jakby Ci kilkanascie razy na dzien tlumaczyli ze jestes najlepszy we wrzosach i nie tylko, a Sasiad Walenty to nawet kaktusa wychodowal, to predzej czy pozniej bys sie zlamal... niestety... teraz jestesmy mlodzi i inaczej na to patrzymy, ale np. widze jak moich rodzicow (troche po 60-tce) roluje np firmy telekomunikacyjne, akwizytorzy itp... a ja cholewa jestem w tej pierniczonej Wawie i nie moge ich przed tymi cwokami ochronic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Tak jak nastolatkow trzeba uswiadamiac o chorobach przenoszonych droga plciowa, tak ludzi dojrzalych nalezy uswiadamiac o akwizytorach i bankowcach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 12.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dlatego 79-latek powinien zająć się grą w domino z sąsiadem, a nie kredytami w bankach.... Ha,ha! Ciekawe,czy jak dojdziesz do tego wieku śpiewka Ci się nie zmieni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To chyba 79 latkowie wykazali sie wieksza spostrzegawczoscia i przytomnoscia umyslu bo przestrzegali przed zyciem na kredyt - ale zostali totalnie wysmiani Ten sie jednak smieje kto sie smieje ostatni - teraz te kredyty beda splacac dzieci i wnuki tego wesolego pokolenia kredytobiorcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dlatego 79-latek powinien zająć się grą w domino z sąsiadem, a nie kredytami w bankach.... Ha,ha! Ciekawe,czy jak dojdziesz do tego wieku śpiewka Ci się nie zmieni ! myślę, że zostanie mi na tyle rozsądku, że nie będę bawił się w "wielkiego rozgrywającego" na rynku bankowym, czy nieruchomości..... niektórym chęć bycia tym super i najważniejszym zostaje do końca życia, ale to nie ja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To chyba 79 latkowie wykazali sie wieksza spostrzegawczoscia i przytomnoscia umyslu bo przestrzegali przed zyciem na kredyt - ale zostali totalnie wysmiani Ten sie jednak smieje kto sie smieje ostatni - teraz te kredyty beda splacac dzieci i wnuki tego wesolego pokolenia kredytobiorcow. zawsze mogą odrzucić spadek i pozbyć się garba kredytowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No chyba nie bardzo....inflacji ( trzeba wydrukowac te 1200 na lebka dla zadluzonych), bezrobocia, rosnacych podatkow,, fatalnej, niedoinwestowanej sluzby zdrowia, kiepskich szkol - nie da sie tak po prostu o d r z u c i c ...... Ale ........sa i niespodziewane , pozytywne skutki kryzysu......... Przede wszystkim staly nacisk opinii publicznej na masowa produkcje malego, ekonomicznego, elektrycznego auta.....to raz. Dwa- nie uwierzycie, ale lokalni politycy rozwazaja odtworzenie linii tramwajowej zlikwidowanej w latach 50ych gdy szla propaganda, ze kazdy bedzie mial samochod a benzyna byla tansza niz funt kartofli...,,czyli transport p u b li c z n y ..... Kiedys mozna bylo ( z przesiadkami ) tramwajem pojechac z Waszyngtonu do Bostonu . Wszystkie municypalnosci mialy swoje tramwaje. Tak bylo, panie dzieju ! I okazuje sie, ze bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O ,santa Cleopatra ! Nikt juz nic nie ma do dodania o kryzysie , ktorego, podobno nie ma ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 14.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wygląda na to że ten kryzys jest Twój prywatny. Lepiej już wyłącz komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tak wlasnie sie mi wydawalo : kryzysu nie ma, tylko forum jakby zamarlo Hurrrra optymostuff ekonomistuff jakby wymiotlo czy co .................... Pierwsza faza to jak frank poszedl do gory a teraz to takie jakby oczekiwanie co dalej...... Ja tam nie jestem ekonomista , ale moge sie podzielic : inflacja, wyzsze podatki, zamrozenie plac ....... .....ktos musi zaplacic za szakenstwo kredytowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a co w nieruchomościach?Tanieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie, drozeje nieustajaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 w zeszlym tygodniu zebralam sie w koncu coby mieszkanie wynajac, bo od pol roku stoi puste a jesc wola wrzucilam ogloszenie w net i wynajelam nastepnego dnia. W tym samym czasie wrzucilam tez do sprzedazy - tak na czuja zeby sprawdzic co tam panie w nieruchomosciach. Cena wrzucilam "przed-kryzysowa" i troche na gore "do negocjacji". Po 10 telefonow dziennie - dwie powaznie zainteresowane osoby w ciagu 2 dni. 3go przestalam odbierac ..(przepraszam, jeżeli dzwonil ktos z Was - ale naprawde sie nie dalo.. ) to tyle o spadku cen - choc oczywiscie to moze byc wyjatkowy przypadek glupio mi - bo post w sumie optymistyczny - a przeciez kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 17.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 O Zochna, twój post to miód na moje serce. NIebawem będę w podobnej sytuacji, musę wynająć lub sprzedać - ale na razie nie mam do tego głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 19.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A ja szukam działki budowlanej od już dłuższego czasu. Też wydzwaniam, dziękuję i szukam dalej. Widzę właściwie cały czas te same oferty, niektóre od ponad roku. Czasami wrzucane po raz drugi, że niby "nowe". Właściciele pewnie się cieszą, że "poważnie zainteresowani klienci" cały czas dzwonią. No, ale ja mam gdzie mieszkać, więc jeszcze poczekam trochę. Może do jesieni spadnie na tyle, że będzie można cos kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominiaaa 20.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ceny działek nie spadną niestety.Mieszkanie to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 20.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ceny działek nie spadną niestety.Mieszkanie to co innego skoro już spadają, to może jeszcze to trochę potrwa. nie zaklinaj rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 20.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ceny działek nie spadną niestety.Mieszkanie to co innego Juz spadly, tylko za malo. W innym watku podawalem adres fajnej strony. Najwięcej spadły ceny działek najdroższych. Najtańsze działki praktycznie nie zmieniły ceny. Zresztą, nie muszą spadać. Wystarczy, że nie pójdą do góry. Na jesień, może zimę będę miał 20 tysięcy więcej, co w okolicach poznania nawet przy dzisiejszych nierealnych cenach daje zawsze 100 metrów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominiaaa 24.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 U nas nie widać jakoś tego spadku ,a jeżeli już to sa działki z jakimś "ale".Wiem ,bo ostanio oglądaliśmy i sprawdzaliśmy kilka.Ciągle coś z nimi było nie tak.A co do tego że ceny najdroższych działek zaczęły opadać.....no cóż ,większość z nich i tak nie jest warta tych pieniędzy.To tak jak z w promocjami w sklepach.Wciskają ci ,że cos przed promocją kosztowało 300zł a teraz tylko 250.Często jest tak ,że i tyle nie powinno kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts