lump praski 07.04.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No, jakos nie miewam okazji........ nie cytuja ich jakos czesto na swiecie .....a jak jestem w Polsce to nie ogladam telewizji bo ne mam telewizora. ...a kto to jest ten Vincenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 07.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Lumpie, to już wiem, dlaczego przeczytałam parę razy, że jesteśmy klonami. Też nie mam telewizora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Bardzo lubie Twoje podejscie do budowania - z tym zastrzezeniem, ze jednak lubie jak w jakis sposob uwzglednia sie lokalne tradycje.....chocby w jakims szczegole... A z gazet to czytam Rzeczpospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 07.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Toż stodółka, jak na wsi stanie, to proporcje będzie miała dokładnie takie same, jak wszystkie inne chałupy w okolicy, jeno wykończeniówka moderna. Znaczy się, cel jest: wtopić się we wsiowy krajobraz. U nas w planie zagospodarowania przestrzennego nazywają go ruralistyczny No, uśmiecham się do Ciebie słodko. Wybacz tę moderną wykończeniówkę, ale kolejny dworek polski jakoś ten teges, no nie bardzo A do gazet też czasem zaglądam , no Gazety Wybiórczej nie dotykam, ale inne owszem . Za to radia tok efem słucham, a to tuba Wyborczej, więc wychodzi, że wszystkie gazety czytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 08.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Czy ktoś się orientuje ile realnie kosztuje m2 mieszkania w Wawie? Interesuje mnie Praga płd mieszkania rocznik od 2000. Jakoś w cenach ofertowych nie zauważyłam dużych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 09.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Czy ktoś się orientuje ile realnie kosztuje m2 mieszkania w Wawie? Interesuje mnie Praga płd mieszkania rocznik od 2000. Jakoś w cenach ofertowych nie zauważyłam dużych zmian. Jeśli za Pragę Płd uznajesz też Wawer, to realnie ceny zaczynają się niewiele ponad 5000/m2 u deweloperów. Zjawisko, o którym mówisz, to psychoza na rynku wtórnym, który w okolicy nowych inwestycji oferuje 10, 20, czasem 50 lat starsze mieszkania za 50-100% więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 09.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To samo jest z domami, spadają ceny rynku pierwotnego. Od deweloperów mozna kupić sporo taniej niż w 2007 roku, ale osoby prywatne trzymają cenę 2008, pewnie dlatego, że w odróżnieniu od deweloperów, nie muszą tych domów sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 09.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To samo jest z domami, spadają ceny rynku pierwotnego. Od deweloperów mozna kupić sporo taniej niż w 2007 roku, ale osoby prywatne trzymają cenę 2008, pewnie dlatego, że w odróżnieniu od deweloperów, nie muszą tych domów sprzedawać. Hehe, takie handlowanie pro forma. Tylko że im się chce płacić za wznawianie ogłoszeń. Dziwni ci ludzie czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jedynie Praga to Warszawa. Wiec tego.....prosze uwazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Praga.....a fuj! http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:POL_Warsaw_1705_praga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Sam sobie jestes .... a .fuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 14.04.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jak chce mieszkac w Pradze to jade do Czech; nie mam zamiaru zadowalac sie lokalnymi podrobkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 To jesli " w Pradze" ....... " na Pradze " to zupelnie co innego. Zadna tam podrobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 się tą Pragą szczycisz.Powtarzam Ci.Jak mi nawalił w zeszłym roku pasek od pompy wspomagania i spytałem policmajstrów gdzie naprawiać, to rady nie udzielili w sprawie warszatu, ale jednomyślnie stwierdzili"panie, ale tutaj , na noc, to pan tego auta na pewno nie zostawiaj."Jest jakaś satysfakcja u Ciebie z tego powodu? Lump? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 14.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 bobiczek,a Ty myślisz ,że tak tylko na Pradze jest? Co do Twojej "awarii" to chyba wystarczy jeden telefon,nawet jak w "pakiecie ubezpieczeniowym " nie przysługuje. A panom policjantom trudnych pytań się nie zadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 15.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ha,ha,ha, ja mieszkałam w ścisłym centrum Wa-wy i ilość "typków" jest zapewne podobna jak na Pradze. Zresztą Praga to takie ogólne pojęcie - bo Praga Płn. to np. Szmulki, ale Praga Płd to już Saska Kępa - jedna z najdroższych dzielnic Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Toyote ukradna ci wszedzie i rozbiora na czesci. Praga to najpiekniesza dzielnica Warszawy . Tylko trzeba umiec patrzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 15.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Lumpie, ogólniak na pradze kuńczyłam, no i z pół roku mieszkałam (przy rozlewni spiryta). Tyla widziałam, że Niemce nie zombardowali pragi do poziomu 0 w czasie wojny. Ale też często miałam wrażenie, że mieszkańców to trza by jednak jakoś "rozcieńczyć" (znaczy się z mieszkańcami innych dzielnic zmieszać), żeby tam się dawało żyć. No i jeszcze by trza parę mostów postawić, coby z cywilizacją połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A co nam z tej cywilizacji ...beton,mrod spalin samochodowych , zanieczyszczenia i ubostwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 15.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Tyż prawdo! Na wieś trzeba uciekać i liczyć, że w związku z kryzysem cywilizacja tam nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts