lump praski 02.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jareko,flaszkę to ty masz u mnie .Sprzedałem dzisiaj twój pomysł z 100 letnią gwarancją swojemu dostawcy mat.izolacyjnych na dzień dobry dostałem 10% rabatu........Mój dziadek zawsze powtarzał że pieniądze leżą na ulicy tylko schylić ...itd. Przy schylaniu - zaleca sie jednak ekstremalna ostroznosc. Dziadek powinien to tez czesto powtarzac - na wszelki wypadek zeby nie bylo nieprzyjemnych zaskoczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opty i mista 02.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wiem ,wiem znasz to z własnego doświadczenia.Czyżbyś dostała nowego mopa do czyszczenia kl... że masz taki dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ..Przy schylaniu - zaleca sie jednak ekstremalna ostroznosc. ....zwłaszcza pod prysznicem schylać się po mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec5 02.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Owieczki czy potraficie krytycznie myśleć? Czy wy zdajecie sobie sprawę do czego wywołany sztucznie został kryzys? Nie,nie wiecie bo tak ten system został stworzony ażeby owieczki nie miały czasu zapoznać sie z tym,dom praca i tak w kółko ,masmedia i robienie sieczki z mózgu.Ktoś z was wie co to jest Bildenberg grup? Albo rodziana rockefelerów,zacznijcie buszować po necie,poznajcie prawde ,czasu naprawde zostało mało,polecam 7mio częściowy wywiad z człowiekiem który zmarł w 2007 roku,a takim owieczkom zaślepionym chciał przekazać prawdę,to tylko około 70min wykładu,ktoś kto myśli wyciągnie wnioski,resztę owieczek pozdrawiam,niech się kładą spać jutro do pracy,poniżej link z wykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Taaaa...moze na poczatek zadaly by sobie pytanie dlaczego zostaly sztucznie windowane ceny nieruchomosci..... ....i ceny benzyny na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ..Przy schylaniu - zaleca sie jednak ekstremalna ostroznosc. ....zwłaszcza pod prysznicem schylać się po mydło Zwlaszcza ...... ale jak po pieniadze lezace na ulicy.....ekstremum ostroznosci dziadek zalecal. Sie do babki tez podobno choc naukowo nie udowodniono i w wykresy wzrostu nie ujeto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec5 02.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 powiem tak,ceny wywindowały media,w czyich rękach są media ....google opcja szujaj,złapali owieczki,kiedyś żyd nie będę pisał który powiedział,my nie chcemy waszych mieszkań,my je już mamy i niewolników na 30lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 owieczki...jak to ładnie brzmi wyszukaj teraz linków do wypowiedzi o planecie X później o spisku Masonerii Proponuje tez zająć się Marcinkiewiczem a najlepiej zainteresować się jaki sex lubi Doda i najlepiej czytać Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec5 02.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jareko ty śpisz czy jaja se robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec5 02.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 proszę o planecie x:) http://prawda2.info/viewtopic.php?t=5526&highlight=planeta tu o kolegach:) http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4738&highlight=planeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jaja sobie robię jasne ze śpię - jak Mel Gibson w znanym filmie o teorii spiskowej Myślisz ze nie mam nic innego do roboty tylko popadać w histerie ? Zyć trzeba - czy jest kryzys czy tez go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec5 02.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj jareko ju z cie lubie,wywołałeś wilka z lasu,http://prawda2.info/viewtopic.php?t=6149&highlight=mel+gibson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 budowlaniec5 ! kolego znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a dlaczego by nie - pośmiać się zawsze warto - czyż nie? Wiecie, dochodzę do wniosku ze te wszystkie kredyty ludzie z założenia brali - wszak i tak nikt ich nie spłaci po 2012 wiec zapożyczać się i żyć ponad stan - to tylko trzy lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.03.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No, oczywiscie ....kolejna, nowa data ........juz tak co najmniej od 2ooo tysiecy lat.....koniec swiata moglby byc bardziej wydajny i sie troche sprezyc, jak slowo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 03.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak se nieśmiało myślę, że ktoś ma w tym interesik , żeby jak najwięcej ludzi wpadło w problemy psychiczne ( za wyjątkiem tych, którzy już je posiadają ) Samo dobro z takiego faktu rzeczy. Różne prośki, maści i wdychanki na depresję będą miały wzięcie w farmaceutycznych punktach, niedługo wręcz bądą sobie leżały jak te gumy przy kasach.. No i przemysł dżewniany ruszy pełną parą, wszak zamówienie docelowe wieko/pomne są elementem tej gry. No a wewtrumnę trzeba włożyć kawałek materii - więc i przemysł włókienniczy podreperuje swój status. Jak by nie patrzyć, nie ma bata, komuś się polepszy, jak się pogorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Różne prośki' date=' maści i wdychanki na depresję będą miały wzięcie [/quote'] Gandzia lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depresje to nalezy leczyc tak jak zapalenie pluc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A nie mówiłem - planeta X zniszczy nas w 2012 grupy trzęsące światem wywołały kryzys i to nie pierwszy na naszej planecie Żydzi, Masoni, Cykliści no i Balcerowicz - to plagi tej ziemi itd itd wiec my maluczcy możemy śmiało kłaść sie do dębowej skrzyneczki Wczoraj właśnie nas cos mineło blisko,bliziutko http://wiadomosci.onet.pl/1927104,16,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ..Wczoraj właśnie nas cos mineło blisko,bliziutko http://wiadomosci.onet.pl/1927104,16,item.htmlto ja już wole nic nie pisać - bo może jak na złość się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts