ghost34 25.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 nie byłeś nigdy na meczu , tam przekrój przez społeczeństwo totalny , wszyscy wstają, czapki z głłów i "odśpiewywanie' Mazurka pełna piersią. Jak to, nikt się nie burzy ? Nie siedzą w proteście wobec ustawowego przymusu ? Gdzie wolność i demokracja ? I jak w tym kraju ma być dobrze... Lepiej nie prowokój..ciekawe jakby obowiazywała ustawa o śpiewaniu w te świeta "państwowe"..jakbyśmy to sie chętnie wydzierali na bacznośc w niebogłosy..juz to widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pewnie jak sie dowiedzą ,że ustawa jest to czapek nie zdejmą i na siedząco spiewać będą z petem w ustach A tak swoją drogą to PiS zrobił poważny błąd z tym projektem. Powinien po prostu ZAKAZAĆ wieszania flag w jakiekolwiek święta ! Spowodowałoby to niesłychany wybuch patriotyzmu (tak na złość by odmrozić sobie uszy) sądząc po wypowiedziach niektórych przedmówców... kuuurdee fajnie by było...kabarety miały by 24 na 24...a kasiooorryyy by byłoo na flagach ...byłyby wszedzie..nie ma jak podziemie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Czy wszyscy malkontenci "przymusu" flagowego siedzicie podczas oficjalnego odtwarzania hymnu naraodowego ? Ot, ciekawym... Ależ oczywiście. My, wszyscy malkontenci przymusu flagowego siedzimy podczas odtwarzania hymnu. Mało tego. Grzebiemy sobie w uchu, drapiemy się po jajkach i popierdujemy, bo my malkontenci nie mamy ani kultury , ani taktu ani krzty poczucia obowiązku i patriotyzmu, którą posiadają jedynie osoby godzące się z radością na ów pomysł przymusu. Oczywiście są ludzie tak bardzo poukładani i spolegliwi, że uwielbiają, jak ktoś im coś każe,mówi co jest dla nich dobre, wymyśla głupawe prawa, penalizuje zasady moralności a etykę wpasowuje w ustawy. Dla nich terror istnieje jedynie w formie ucisku fizycznego że zacytuję klasyka : łapanki na ulicach, zamykanie i zabójstwa dziennikarzy, sadzanie na nodze od krzesła, itp. itd... Wszak człowiek niewinny nie powinien się bać i z radością przyjmować takie inicjatywy W nich nie ma zła, jest dobro. Moje dobro. Tylko, że ja kurwa nie chcę żeby mi mówić, kiedy mam świętować ,czy robić zakupy w niedzielę, jakie książki czytać,, kiedy wieszać flagę, kiedy i kogo czcić a który Światowit czy Allach ma być królem mego kraju. I w dupie mam czy to robi PO, PiS czy inny LPR, ja właśnie chcę sobie odmrozić uszy kolego, złapać syfa , uprawiać niehigieniczny seks analny, bo mam do tego prawo jeśli jestem człowiekiem wolnym a dla mojego dobra, to niech się ode mnie nawiedzeni popaprańcy odczepią i nie opowiadają mi jaki powinienem mieć profil psychologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pewnie jak sie dowiedzą ,że ustawa jest to czapek nie zdejmą i na siedząco spiewać będą z petem w ustach A tak swoją drogą to PiS zrobił poważny błąd z tym projektem. Powinien po prostu ZAKAZAĆ wieszania flag w jakiekolwiek święta ! Spowodowałoby to niesłychany wybuch patriotyzmu (tak na złość by odmrozić sobie uszy) sądząc po wypowiedziach niektórych przedmówców... kuuurdee fajnie by było...kabarety miały by 24 na 24...a kasiooorryyy by byłoo na flagach ...byłyby wszedzie..nie ma jak podziemie.. Już jeden pan w kampanii przedwyborczej mówił "że wszystko bedzie zakazane, że nie bedzie niczego i karani będziemy za wszystko" http://www.youtube.com/watch?v=2m1z5gQJ2Ok no i czemu nie wygrał, no ja sie pytam czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 25.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No. Bo w polityce zagraniacznej, jak powszechnie wiadomo, najwazniejsze są stosunki Furda tam, że Erika robi co chce i nikt nie ma woli jej powstrzymać (prof. Bartoszewski zostanie zlekceważony - o co sie zalozymy?), że Ruscy jak chcą to i gaz zakręcą i rurę pod Bałtykiem puszczą, że do Stanów wiz nie zniosą - najważniejsze, że mamy dobre stosunki i że nas chwalą. I że wkoło jest pięknie i wesoło Bo to ruskie embargo na polskie mięso, to, jak wszyscy powszechnie wiedzą, też Kaczory wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Bo w polityce zagraniacznej, jak powszechnie wiadomo, najwazniejsze są stosunki Ech... Widzę, że naprawdę masz pamięć krótką i nie pamiętasz, że nie chodziło ani o gaz ani o Ericę (temu i postawie prezia wobec powiernictwa pruskiego akurat sama przyklaskiwałam)... Ale co tam. Nie od dziś wiadomo, ze Polacy nie potrafią się uczyć korzystając z własnej historii najnowszej... Szkoda, ze ustosunkowałaś się tylko do jednego wyrwanego z kontekstu zdania pomijając inne kwestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 pogorszenie stosunków z różnymi sąsiadami bardzo negatywnie wpływające na polską gospodarkę, co zdaje się ich wtedy nie obchodziło, bo nie będzie rusek pluł nam w twarz. Taa... przecie wiadomo że lepiej żeby pluł... a to że np. za ruski gas płacimy jak za zboże i na dodatek Putin sobie go zakręci jak wstanie lewą nogą to nieważne... To po prostu nie do wiary jak ludziom mózgi wietrzeją że już nawet nie pamiętają czego się tak wystraszyli, że truchtem pobiegli do urn wybrać kogoś innego do sprawowania władzy. Truchtem ? Pędzili w podskokach bo PiS deptał im po piętach: 41% PO i 32% PiS... straszna mi różnica... aż dziw, że ten straszny antydemokratyczny PiS nie zmanipulował tak wyborów by wygrać... ja na ich miejscu bym np. aresztował Tuska tuż pzed wyborami na 48 godzin! A co, a jak... jak terror to terror... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tylko, że ja kurwa nie chcę żeby mi mówić, kiedy mam świętować ,czy robić zakupy w niedzielę, jakie książki czytać,, kiedy wieszać flagę, kiedy i kogo czcić a który Światowit czy Allach ma być królem mego kraju. To sobie nie chcij i rób swoje... ale słyszałem... chodzą słuchy że PiS ma zamiar wprowadzić ustawę zabraniającą "niechcenia"! A poważnie to poczytaj sobie o granicach wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tylko, że ja kurwa nie chcę żeby mi mówić, kiedy mam świętować ,czy robić zakupy w niedzielę, jakie książki czytać,, kiedy wieszać flagę, kiedy i kogo czcić a który Światowit czy Allach ma być królem mego kraju. To sobie nie chcij i rób swoje... ale słyszałem... chodzą słuchy że PiS ma zamiar wprowadzić ustawę zabraniającą "niechcenia"! A poważnie to poczytaj sobie o granicach wolności... wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? dokładnie tyle co to : Tylko, że ja kurwa nie chcę żeby mi mówić, kiedy mam świętować ,czy robić zakupy w niedzielę, jakie książki czytać,, kiedy wieszać flagę, kiedy i kogo czcić a który Światowit czy Allach ma być królem mego kraju. To sobie nie chcij i rób swoje... ale słyszałem... chodzą słuchy że PiS ma zamiar wprowadzić ustawę zabraniającą "niechcenia"! A poważnie to poczytaj sobie o granicach wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? aż se ziewolnąłem, jak to przeczytałem... po czym przybrałem postawę patriotyczną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Truchtem ? Pędzili w podskokach bo PiS deptał im po piętach: 41% PO i 32% PiS... straszna mi różnica... aż dziw, że ten straszny antydemokratyczny PiS nie zmanipulował tak wyborów by wygrać... ja na ich miejscu bym np. aresztował Tuska tuż pzed wyborami na 48 godzin! A co, a jak... jak terror to terror... kurcze ale ma kolo wybiórczą pamięć... zdaje sie ze poprzednie wybory "wygrał" pis..straszzllliiiwwwąą róóżżnnniiiccąą nieprawdaż..i miał tyaaakkkąąą prrzeewaggeę...i szkielet mioralny niezawisły..razem lprkiem..i samoobronka..pamiec wyrabia różne rzeczy..szczególnie właśnie pisu---nie nie napisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? aż se ziewolnąłem, jak to przeczytałem... po czym przybrałem postawę patriotyczną! czyli wszystko zgodnie z ustawą tak trzymaj Retro, a order dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? aż se ziewolnąłem, jak to przeczytałem... po czym przybrałem postawę patriotyczną! czyli wszystko zgodnie z ustawą tak trzymaj Retro, a order dostaniesz a kto mi za mną go nosił będzie? słaby jezdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 25.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Spoko, bedziesz go nosił tylko w święta państwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wolnośc jednostki kończy sie tam gdzie zaczyna niewola dugiego -ja tej wersji sie trzymam. Czy kogos zniewole wywieszając flagę w dniu urodzin mojego slubnego, a odpuszczę sobie tę czynność dnia 1 maja ? Nikogo nie ziewolisz... tylko co to ma wspólnego z postawą patriotyczną ? aż se ziewolnąłem, jak to przeczytałem... po czym przybrałem postawę patriotyczną! czyli wszystko zgodnie z ustawą tak trzymaj Retro, a order dostaniesz a kto mi za mną go nosił będzie? słaby jezdem... jakaś taczka , po budowie się znajdzie - taki gratis do orderu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Spoko, bedziesz go nosił tylko w święta państwowe Jak to? To dochodzi do tego że państwo ma nam mówić jakie swięta obchodzić ? Veto, veto, veto... albo inaczej: nie chcę, nie chcę, nie chcę! "Polsko! lecz ciebie błyskotkami łudzą; Pawiem narodów byłaś i papugą, A teraz jesteś służebnicą cudzą.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja...im mogę wystawić dupę z okna nawet gołą kanarkowe alfonsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To sobie nie chcij i rób swoje... ale słyszałem... chodzą słuchy że PiS ma zamiar wprowadzić ustawę zabraniającą "niechcenia"! A poważnie to poczytaj sobie o granicach wolności... Wiesz co? Akurat to co Pisowska frakcja oszołomów ma ochotę zabronić i zrobić , to mi serdecznie wisi. Poczytanie o granicach wolności możesz polecić właśnie sobie i owym pomysłodawcom. Moje widzimisię nie zniewala niczyjej swobody, zwłaszcza Twojej i PiS-u a ja chciałbym tylko aby odbywało się to w obie strony. Póki co, mamy kolejne bajeczne próby sformatowania rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts