Dopuser 25.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Póki co, mamy kolejne bajeczne próby sformatowania rzeczywistości. Póki co to mamy właśnie Ławeczkę KMN-u: "...ta ustawa to manichejska kłoda nacjonalizmu rzucona ręką kaczystów pod nogi polskiego patriotyzmu! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Póki co, mamy kolejne bajeczne próby sformatowania rzeczywistości. Póki co to mamy właśnie Ławeczkę KMN-u: "...ta ustawa to manichejska kłoda nacjonalizmu rzucona ręką kaczystów pod nogi polskiego patriotyzmu! " Nie, to jedynie kolejny dowód zwyczajnej głupoty i arogancji ustawodawcy. Rzuciłbym Ci też jakim adekwatnym, kabaretowym cytatem na ten temat, ale nie mogę myśli poukłdać, bo właśnie nasz dobrodziej zaczął w dzwony napier..ć, a jego przepisy o dopuszczalnej ilości wydalanych decybeli nie obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Póki co, mamy kolejne bajeczne próby sformatowania rzeczywistości. Póki co to mamy właśnie Ławeczkę KMN-u: "...ta ustawa to manichejska kłoda nacjonalizmu rzucona ręką kaczystów pod nogi polskiego patriotyzmu! " monachijska..monachijska..jak widac wszystko można zrelatywizować..tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 25.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ... ale nie mogę myśli poukłdać, bo właśnie nasz dobrodziej zaczął w dzwony napier..ć, a jego przepisy o dopuszczalnej ilości wydalanych decybeli nie obowiązują.... Witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 u mnie zaś jakis ..mułla czy inny no w takij black kiecce loto wymyslił kraków o 7 rano... no hymn jakas pisniczka o 7 rano z wierzy s jakimś dsfoneckiem leci co to pieśn słychoffac na jakie 2 km... i kajs chopinka mo czy jo skonczylem prace o 17 stej czy o 2 w nocy z trasy przyjechałem...i tak to na ślasku krakuffek tylko bardzo ubogi nastał..dzieki..notablom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ... ale nie mogę myśli poukłdać, bo właśnie nasz dobrodziej zaczął w dzwony napier..ć, a jego przepisy o dopuszczalnej ilości wydalanych decybeli nie obowiązują....[/quote No właśnie! I jeszcze te głupie kuranty z ratusza i durny hejnał i tramwaje jezdżą i wrony kraczą...Jak tu żyć w takim zniewoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czy dla mnie moze to byc uciązliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czy dla mnie moze to byc uciązliwe?? absolutnie nie może Duchu, co wątek to Ty bluźnisz do piekła pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 bywam codziennie o 7 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 bywam codziennie o 7 rano... no dobra, już nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie! I jeszcze te głupie kuranty z ratusza i durny hejnał i tramwaje jezdżą i wrony kraczą...Jak tu żyć w takim zniewoleniu A czy ja gdzieś narzekałem na wymienione źródła ? Co się galka w swej "świętobliwej" nadinterpretacji tak rozpędziła. ? Gdzie tu ekumenizm ? Tramwaje i wrony nawet na Grunwaldzkim w szczycie, są na tyle świadome i kulturalne, w przeciwieństwie do naszego pasterza , że nie wyją na owieczki 20 decybeli powyżej dopuszczalnej normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czy dla mnie moze to byc uciązliwe?? Jasne,że tak. podobnie jak mi przeszkadzały w czasie wakacji nawoływania do modlitwy (przez megafon) o piątej rano z pobliskiego meczetu Ghost- kiedy odnosiłam się do postu Pepega, Twojego jeszcze nie było(popatrz na czas wysyłania) więc wątek o hejnale jest zupełnie przypadkowy nie zamierzam w zadnym razie Cię przekonywać,ze koncert o 7 rano to niebiańskie przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dlatego..tez...trzeba ..uwarzac..raczej...ale z mułłami..tak to juz jest czy w turbanie czy w koloratkach to samo mniejsza o nazewnictwo nie galka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie! I jeszcze te głupie kuranty z ratusza i durny hejnał i tramwaje jezdżą i wrony kraczą...Jak tu żyć w takim zniewoleniu A czy ja gdzieś narzekałem na wymienione źródła ? Co się galka w swej "świętobliwej" nadinterpretacji tak rozpędziła. ? Gdzie tu ekumenizm ? Tramwaje i wrony nawet na Grunwaldzkim w szczycie, są na tyle świadome i kulturalne, w przeciwieństwie do naszego pasterza , że nie wyją na owieczki 20 decybeli powyżej dopuszczalnej normy. przeciez widzę wyraźnie, że masz nauszniki, więc czemu narzekasz na decybele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 przeciez widzę wyraźnie, że masz nauszniki, więc czemu narzekasz na decybele? To stateczniki nie nauszniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie! I jeszcze te głupie kuranty z ratusza i durny hejnał i tramwaje jezdżą i wrony kraczą...Jak tu żyć w takim zniewoleniu A czy ja gdzieś narzekałem na wymienione źródła ? Co się galka w swej "świętobliwej" nadinterpretacji tak rozpędziła. ? Gdzie tu ekumenizm ? Tramwaje i wrony nawet na Grunwaldzkim w szczycie, są na tyle świadome i kulturalne, w przeciwieństwie do naszego pasterza , że nie wyją na owieczki 20 decybeli powyżej dopuszczalnej normy. Moj ekumenizm jest prosty;żyj i daj zyć innym Jesli Pepeg uważa,że nadinterpretuję-wolno Pepegowi mieć taką opinię -można mnie określić różnymi słowami ale "świętobliwa "do nich nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Moj ekumenizm jest prosty;żyj i daj zyć innym Czego sobie i innym życzę. Życzę... hmmm ,bo jestem "prawdziwym Polakiem". A Nowakowskiego spod siódemki niech szlag trafi , albo mu się chociaż żona puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Moj ekumenizm jest prosty;żyj i daj zyć innym Czego sobie i innym życzę. Życzę... hmmm ,bo jestem "prawdziwym Polakiem". A Nowakowskiego spod siódemki niech szlag trafi , albo mu się chociaż żona puści. To Ty nie wiesz Nowakowska od lat sie puszcza z Wiśniewskim spod szesnastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To Ty nie wiesz Nowakowska od lat sie puszcza z Wiśniewskim spod szesnastki Nie wiedziałem. Jestem teraz już spokojniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie tylko patriotyzm bedzie przymusowy Kościół za wszelką cenę Jak dążyć do budowy kościoła na miejskiej działce? Biskup Edward Frankowski zrobił tak: poświęcił plac i krzyż z tabliczką głoszącą, że tu będzie budowana świątynia. I odwołał się do doświadczeń z czasów komuny. http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,6357248,Kosciol_za_wszelka_cene.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts