Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wódka groźniejsza niż egzotyczne ziółka

retrofood

Recommended Posts

<żwirek> stary.. słuchaj, jaka jazda....

dawaj!

<żwirek> byłem wczoraj na imprezie u Krzyśka

no

<żwirek> i on miał jakieś zioło... czy coś takiego

najaraliśmy sie jak świnie...

hehe

<żwirek> a później sie strasznie gorąco zrobiło...

<żwirek> nie wiem, ogrzewanie podkręcili czy coś takiego,

<żwirek> mówie do Krzyśka, żeby okno otworzył albo ogrzewanie przykręcił

<żwirek> a ten do mnie: "Ssssssspierdaaalaaajjjjj"

hehe

<żwirek> mówie, zróbcie coś bo się podusimy!!

<żwirek> no to jeden zrobił... zdjął buta z nogi.. i dawaj, w okno

ale jaja

<żwirek> wiesz jaka ulga...?? norlnie każdy tylko:"Ooo.. nareszcie świerze powietrze..."

ale szyba poszła...

<żwirek> ale najważniejsze było, że mieliśmy czym oddychać... ulga, jakbym pierwszy raz od stu lat oddychał świeżym powietrzem!!

no fakt

<żwirek> ale nie o to chodzi...

<żwirek> budzimy się rano... a tu szyba w meblościance rozbita, but w środku...!!!

7 promili we krwi. To u niego norma

Lekarze monitorują czynność serca i oddech podopiecznego. Badają poziom cukru w jego krwi. W tym roku 40-latek jest rekordzistą na toksykologii. W ubiegłym - pacjentów z 6-7 promilami było kilkunastu. Okazuje się, że z roku na rok łodzianie są w stanie coraz więcej wypić. Doc. Krakowiak: - Gdy 20 lat temu zaczynałem pracę, trafiali do nas pacjenci z 3-4 promilami, nieprzytomni i bez kontaktu. Teraz tacy ludzie siadają, są w stanie mówić. To oznacza, że piją coraz większe ilości.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6321703,Mial_7_promili__To_u_niego_norma.html