josephine 22.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mam bardzo dobrą lodówkę wolnostojącą i chętnie zabrałabym ją do nowego domu również ze względów finansowych (wolałabym przeznaczyć te parę tysięcy na coś innego), ale nie chcę już mieć lodówki na widoku. Słyszałam, że taką lodówkę też można zabudować... czy ktoś może tak zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Z chęcią podepnę się pod temat bo i mnie dotyczy, ale sytuację mam trochę inną. Będę chyba zmuszony do kupienia nowej lodówki, a ponieważ zabudowę nie wiem kiedy będę robił to i chcę kupić lodówkę zwykłą, bo nie chcę oglądać gołej do zabudowy przez dłuższy czas. Poza tym co zauważyłem lodówek w klasie A+ do zabudowy jest jakby mniejszość w stosunku do zwykłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavvelB 23.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tu jest trochę na ten temathttp://forum.muratordom.pl/zamiast-lodowki-w-zabudowie-zwykla-lodowka-ale-obudo,t134963.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.02.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts