ivan44 23.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Chcialem zapytac czy dylatacja odzielajaca podloge od sciany jest konieczna w pomieszczeniu ok 9m2 i jesli zrobie ja ze styropianu jak ja pozniej polaczyc jesli na scianach bede mial plyty gk i plytki jak ja zamaskowac polaczyc z plytkami sama fuga czy tez moze jakas mala wyleka z zaprawy wapiennej czy czyms innym moze czekam na porady. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Chcialem zapytac czy dylatacja odzielajaca podloge od sciany jest konieczna w pomieszczeniu ok 9m2 i jesli zrobie ja ze styropianu jak ja pozniej polaczyc jesli na scianach bede mial plyty gk i plytki jak ja zamaskowac polaczyc z plytkami sama fuga czy tez moze jakas mala wyleka z zaprawy wapiennej czy czyms innym moze czekam na porady. POzdrawiam Najpierw napisz po Polsku i używając znaków przystankowych bo nic nie można zrozumieć. Co to za podłoga? 9m2 to powierzchnia, ale jaka długość pomieszczenia? Reszta nie jest zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivan44 23.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 -pomieszczenie 3,5 na 2,5m.-to bedzie maly sklepik zwir i beton i tak zostanie narazie w przyszlosci moze plytki na podlodze.-jesli dam dylatacje miedzy beton a sciany ok 1cm jak pozniej polaczyc plytki na plytach gk z pogloga czy mozna je polaczyc poprostu fuga czy czym np. ??- oraz czy ten styropian moge jakos zamaskowac np jakas elastyczna masa czy zaprawa wapienna np przy gornej czesci tego styropianu zeby jakis listew nie kupowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts