tomek_wroclaw 23.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witajcie Mam meble kuchenne na stopkach. Jednakże chcę zabudować dolny fragment. Mam już listwę oraz uszczelkę. Jak przymocować tą listwę pomiędzy kaflami a dolną krawędzią mebli? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 widziałem rozwiązania bazujące na mocowaniu tych listew do nóżek od mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ... Jak przymocować tą listwę pomiędzy kaflami a dolną krawędzią mebli? ... kołki i klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 23.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Mam mocowane do nóżek , ale dyskretnie z zaślepkami na wkrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts