bobiczek 24.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To może się pochwalę. W totka cienko mi idzie ale w losowaniu centrum handlowego M1 wygrałem autko. Piękny fart, piekny. Ja chyba też mam takiego podobnego, bo jak mnie kiedyś okradli, to nie zabrali mojego psa który się dobrze schował na jego i moje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 W sumie ja też jestem szczęściara. Bo mnie nawet nie okradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Raz ukradli sprzed domu samochód, ale był w takim stanie, że wszyscy nam zazdrościli szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 25.02.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No to się uspokoiłam bo już myślałam ,że to spisek i wszystko idzie na konto Trzeciego Bliżniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 09.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ja wygrałam jakiś czas temu 38zł. Ale nie powiem za ile puściłam kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 26.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie gram - nie chce kłopotow w zyciuprzeciez po wygranej byłoby ..... przesranekażdy z rodzinki bliższej lub dalszej by wyciągnął reke po jakis "drobiazg"niezaleznie ile komu dasz i tak beda niesnaski bo zawsze komus bedzie sie wydawało, ze dostał za mało lub inny dostał za duzo - w sumie wiekszosc sie obrazijak nic nie dasz - powiedza, ze jestes sobek, egoista i wiekszosc sie obrazipozostaje nic nie dac i do niczego sie nie przyznawac, nie zmieniac trybu zycia - lecz wtedy po co taka wygrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 26.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ja gram od czasu do czasu, jak stawka na DL jest większa lub równa 6mln (niżej mi się nie opłaca opodatkowywać ) Dwa razy mialem 4-ki: Za drugim razem żona mi kupon wyrzucila podczas sprzątania. Emocje wybiegałem.... Historia prawdziwa, facet mieszkający za granicą, chory w domu i wypełnił tamtejsze totki z nudów. Dał żonie do wysłania przy okazji zakupów. Na drugi dzień sprawdza w gazecie numery i ma wieeele tysięcy Euro. Pyta żonę o kupony a ona mówi, że zapomniała wysłać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ja gram od czasu do czasu, jak stawka na DL jest większa lub równa 6mln (niżej mi się nie opłaca opodatkowywać ) Dwa razy mialem 4-ki: Za drugim razem żona mi kupon wyrzucila podczas sprzątania. Emocje wybiegałem.... Historia prawdziwa, facet mieszkający za granicą, chory w domu i wypełnił tamtejsze totki z nudów. Dał żonie do wysłania przy okazji zakupów. Na drugi dzień sprawdza w gazecie numery i ma wieeele tysięcy Euro. Pyta żonę o kupony a ona mówi, że zapomniała wysłać.... I co było dalej Przeżyła tę rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 27.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 .... Pyta żonę o kupony a ona mówi, że zapomniała wysłać.... I co było dalej Przeżyła tę rozmowę W tej historii mówił o swojej "byłej żonie". Nie znam powodów rozstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts