Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto do kurczaczka jasnego wygrywa w totolotka???

Mgdalena

Recommended Posts

To może się pochwalę. W totka cienko mi idzie ale w losowaniu centrum handlowego M1 wygrałem autko. :D :D :D :D :D :D

Piękny fart, piekny.

Ja chyba też mam takiego podobnego, bo jak mnie kiedyś okradli, to nie zabrali mojego psa który się dobrze schował na jego i moje szczęście :D

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

nie gram - nie chce kłopotow w zyciu

przeciez po wygranej byłoby ..... przesrane

każdy z rodzinki bliższej lub dalszej by wyciągnął reke po jakis "drobiazg"

niezaleznie ile komu dasz i tak beda niesnaski bo zawsze komus bedzie sie wydawało, ze dostał za mało lub inny dostał za duzo - w sumie wiekszosc sie obrazi

jak nic nie dasz - powiedza, ze jestes sobek, egoista i wiekszosc sie obrazi

pozostaje nic nie dac i do niczego sie nie przyznawac, nie zmieniac trybu zycia - lecz wtedy po co taka wygrana?

A ja gram od czasu do czasu, jak stawka na DL jest większa lub równa 6mln (niżej mi się nie opłaca opodatkowywać ;-))

Dwa razy mialem 4-ki: Za drugim razem żona mi kupon wyrzucila podczas sprzątania. Emocje wybiegałem....

Historia prawdziwa, facet mieszkający za granicą, chory w domu i wypełnił tamtejsze totki z nudów. Dał żonie do wysłania przy okazji zakupów. Na drugi dzień sprawdza w gazecie numery i ma wieeele tysięcy Euro. Pyta żonę o kupony a ona mówi, że zapomniała wysłać....

A ja gram od czasu do czasu, jak stawka na DL jest większa lub równa 6mln (niżej mi się nie opłaca opodatkowywać ;-))

Dwa razy mialem 4-ki: Za drugim razem żona mi kupon wyrzucila podczas sprzątania. Emocje wybiegałem....

Historia prawdziwa, facet mieszkający za granicą, chory w domu i wypełnił tamtejsze totki z nudów. Dał żonie do wysłania przy okazji zakupów. Na drugi dzień sprawdza w gazecie numery i ma wieeele tysięcy Euro. Pyta żonę o kupony a ona mówi, że zapomniała wysłać....

I co było dalej :o

Przeżyła tę rozmowę :lol: