majalu 23.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Szukałam wszędzie i nie widzę nic- jesli dubluję wątek to przepraszam. Stoję przed wyborem drzwi, najchętniej oczywiście drewniane, ale wiadomo - nie chcę wydawać jakiś katastrofalnych pieniędzy - dobrze byłoby się zmieścić w 1000 za skrzydło z ościeżnicą. W drewnie raczej nic takiego nie znajdę, tzn - gotowego, polakierowanego, a te wszystkie gładkie drewnopodobne powierzchnie są mało porywające. Stąd pytanie - czy jakaś firma robi w okleinie sztucznej, ale z fakturą drewna/lekką porowatością folii? Czym się różnią terminy okleina drewnopodobna, folia, laminat i folia finish? Prosze o oświecenie, bo z racji wielkiego brzucha nie jestem w stanie latać po sklepach i zostaje mi internet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 17.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podciągam bo szukam użytkowników drzwi z okleiną i drzwi z fornirem.Czy możecie podzielić się opiniami?Czy to prawda, że drzwi z okleiną są mniej trwałe od tych z fornirem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts