justyna7113 23.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ufff,jest... jakos powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 23.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam,może sie przedstawię.Jesteśmy małżeństwem z ...no paroletnim stażem,posiadamy córkę nastolatkę i szalonego sznaucerka. Bardzo proszę o komentarze do Mojego dzienniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 24.02.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam. Jedna uwaga od razu na początku - wklejaj większe zdjęcia lub miniaturki zdjęć które da się powiększyć Powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 24.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam. Jedna uwaga od razu na początku - wklejaj większe zdjęcia lub miniaturki zdjęć które da się powiększyć Powodzenia i cierpliwości Witam ! Dziękuje za rady. Tak tak obiecuje że sie poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja tam wole wieksze zdjęcia nigdy nie chce mi sie klikać na dziasiątki zdjęc i kazde oglądac. to samo z fotosikiem jak ktos dodaje przez niego zdjecia to w pewnym momencie zaczyna je blokowac i obrazków nima pozdrawiam i równiez mam nadzieje ze za dwa tygodnie zaczniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts