Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam programu komputerowego do regulatora FRISCO

Gość JerryCool

Recommended Posts

Gość JerryCool

Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem regulatora pogodowego FRISCO RX 910 SMART. W instrukci obsługi napisano, że do regulatora na stronie internetowej producenta jest dostępny nieodpłatnie program do wizualizacji i nadzoru. Niestety już nie :(

Wysłem e-maila do producenta, no i otrzymałem taką odpowiedź:

"Szanowny Panie,

Program wizualizacji i nadzoru o którym mowa w instrukcji jest programem DOS-owym i nie pracuje pod systemami operacyjnymi nowszymi od Win98. W związku z tym od pewnego czasu program ten nie jest już rozpowszechniany. Przepraszamy za zaistniałe nieścisłości w instrukcji, przy druku kolejnej partii instrukcji informacje te zostana usuniete. "

Wygodną rzeczą byłoby mieć możliwość sterowania pogodówką siedziąc w ciepłym pokoju przed kompem, a nie ślęczyć w piwnicy z instukcją w ręku wciskając 10-ty raz ten sam przycisk.

W związku z tym mam pytanko do szanownych forumowiczów czy ktoś ma w/w program i mógłby mi go przesłać ??

Program był darmowy więc chyba nie łąmię praw autorskich...

Będę wdzięczny....