Gość JerryCool 03.11.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem regulatora pogodowego FRISCO RX 910 SMART. W instrukci obsługi napisano, że do regulatora na stronie internetowej producenta jest dostępny nieodpłatnie program do wizualizacji i nadzoru. Niestety już nie Wysłem e-maila do producenta, no i otrzymałem taką odpowiedź: "Szanowny Panie, Program wizualizacji i nadzoru o którym mowa w instrukcji jest programem DOS-owym i nie pracuje pod systemami operacyjnymi nowszymi od Win98. W związku z tym od pewnego czasu program ten nie jest już rozpowszechniany. Przepraszamy za zaistniałe nieścisłości w instrukcji, przy druku kolejnej partii instrukcji informacje te zostana usuniete. " Wygodną rzeczą byłoby mieć możliwość sterowania pogodówką siedziąc w ciepłym pokoju przed kompem, a nie ślęczyć w piwnicy z instukcją w ręku wciskając 10-ty raz ten sam przycisk. W związku z tym mam pytanko do szanownych forumowiczów czy ktoś ma w/w program i mógłby mi go przesłać ?? Program był darmowy więc chyba nie łąmię praw autorskich... Będę wdzięczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.11.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Może o to chodzihttp://www.dms-serwis.com.pl/subpages/pobierz/SMART.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 04.11.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Dokładnie Dzięki za link Jezier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość blondynka 04.11.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 JA TEZ TAKIEGO SZUKAM. POMOZCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts