Natalia Stanko 23.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Poszukuję 16 płytek z wyżej wymienionej kolekcji, rozmiar 25/35. Może ktoś ma i zostało tyle? Ja musiałam rozwalić obudowę WC i tyle płytek teraz potrzebuję. W sklepie na zamówienie będę czekać prawie 2 miesiące. Widziałam chyba w jednym z dzienników takie płytki, ale nie mogę przypomnieć sobie w jakim Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja właśnie robię łazienkę z tych płytek, chyba jednak tyle to mi nie zostanie, zresztą trudno dzisiaj coś powiedzieć, bo to dopiero początek, a kupowałam z minimalnym zapasem...Kupowałam w Sanimexie w Katowicach i wtedy były od ręki także w Gliwicach.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 24.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 a ja poszukuję fotek tych kafelek . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.sia 24.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Poszukuję 16 płytek z wyżej wymienionej kolekcji, rozmiar 25/35. Może ktoś ma i zostało tyle? Ja musiałam rozwalić obudowę WC i tyle płytek teraz potrzebuję. W sklepie na zamówienie będę czekać prawie 2 miesiące. Widziałam chyba w jednym z dzienników takie płytki, ale nie mogę przypomnieć sobie w jakim Natalia Nam zostało nawet 18 sztuk, ale o rozmiarze 45x45. Może da sie cos wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.02.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 aka-jonek mam wielką prośbę do ciebie - czy mogłabyś podać mi telefon do tej hurtowni w Katowicach. Zadzwonię do nich, jeśli mają na stanie - to podjadę, to 170km od Wrocławia. Lepiej stracić 1 dzień, niż czekać miesiącami na dostawę. Pozdr Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Podaję telefon do Sanimexu w Katowicach: 032 735 27 14, a jeśli chodzi o zdjęcia to jakieś początki łazienki u mnie w dzienniku.Zapraszamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dzięki, dzięki, dzięki - kafle są, w sobotę jadę. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Super, też się cieszę, a do Katowic to w końcu nie tak daleko, zwłaszcza, że sklep jest przy tzw trasie i nie trzeba kołować gdzieś po centrum.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts